Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu forumda gördüğüm herkes herşeyi hemen unutuyor belhanda satilmasin diyenler FB macinda taç atışını izlerken ki halini ne çabuk unuttunuz bu adam Trabzon maçında rakibinin ayağına basti kırmızıyi yedi adam deplasmanda ne yaptı şu ana kadar FB maç sonrası yaptığı hareket ile takım bu sene eksik kaldı kaç maç kendisi de sakatlandı şimdiki durumda olmamizin sebebi sene başında Gomis yerine belhandayi yollayamamis olmamizdir ...yönetim de istifa etsin bu kadar da olmaz herkes isyan ediyor hala bir icraat yok

Bu forumda gördüğüm herkes herşeyi hemen unutuyor belhanda satilmasin diyenler FB macinda taç atışını izlerken ki halini ne çabuk unuttunuz bu adam Trabzon maçında rakibinin ayağına basti kırmızıyi yedi adam deplasmanda ne yaptı şu ana kadar FB maç sonrası yaptığı hareket ile takım bu sene eksik kaldı kaç maç kendisi de sakatlandı şimdiki durumda olmamizin sebebi sene başında Gomis yerine belhandayi yollayamamis olmamizdir ...yönetim de istifa etsin bu kadar da olmaz herkes isyan ediyor hala bir icraat yok

Yaw arkadaş siz bu belhandayi savunma meselesini anlamıyorsunuz galiba .. bizim ofansif anlamda oyunu okuyup kilit pas dağıtıp kurabilecek bir orta saha oyuncuya ihtiyacımız var .. bunu da bu kadroda tek belhanda beceriyor .. biz burda belhandayi messi ilan etmiyoruz ki zaten .. ama bu çapsız yönetime güvenmediğimiz için biliyoruz ki belhanda satıldığında yerini doldurmayacaklar ! Belhandasiz geçen maclari da gördük

Yönetim İstifa

Vay be birden herkes Serdar Aziz hayrani olmus. Ben Serdar kaliteli stoper dedigimde bana Serdar'in neresi kaliteli, hic bir kalitesi yok, 4.5 milyonluk kazik, dengesiz bir stoper, kronik sakat falan filan deniliyordu. Noldu da birden kiymete bindi arkadaslar?

119 macin 65 inde oynayabilmis, kronik sakat, asla guvenerek tandemi olusturamayacagin stoper. Hak etmedigi parayi aliyordu.

Stoper tandemi dedigin Korkmaz-Popescu gibi sakatlandiklarini hic hatirlamadigin adamlar olacak.

Yahu bu güne kadar forvet alınmamasının en ufak bir mantıklı açıklaması yok. Artık bu yönetimin beceriksizliği veya dahada ileriye gideyim acizliği filan değil buna inanan kimse kalmamıştır sanırım ?

Serdar gitmeden yerini Marcao ile doldurdular
Nagatomo milli takıma gitti yerine Emre Taşdemir geldi
Ozan gitti 1-2 gün içinde yerini Semih ile dolduracaklar

Gomis 'in yeri neden 6 aydır doldurulmuyor ? veya onu da geçtim neden kadroda 1 tane bile forvet yok ?

Ben artık burada art niyet arıyorum, yönetimin bilerek bunu yaptığından eminim artık, yahu başarılı olmak isteyen bir Galatasaray başkanının veya yöneticisinin şu durumu kabullenmesi, koskoca Galatasaray 'ı 6 ay forvetsiz bıraktıktan sonra üzerine ligin ikinci yarısına forvetsiz başlatmaları akıl karı değil

Yoksa bu iş bilmezlikle kötü başkanlıkla filan açıklanabilecek bir olay değil ...

Anca ne olur biliyor musun ?

Cikarlar Patoyu alirlar!! Derler ki "durumu netlessin diye bekledik, hoca da onu istiyordu. O olmazsa baska cozumleri elimizde tutuyorduk." Iste durum netlesti, iste Pato karsinizda GS formasiyla der ben kendi adima yonetimi affederim! :)

Balotelli çıkış yaptıktan sonra bir daha eskisi gibi olamadı ki adam sözlükteki arızanın karşılığı gittiği tüm takımlar sudan sebeplerle adamı bırakıyor siz balotelli nin buraya top oynamak için mi geleceğini sanıyorsunuz tıpkı jo gibi gelirse gece hayatı için alemlere akmak için

Nagatomo A+ ise hazard,mpampe nedir?
Messi ronaldo'yu filan saymıyorum.

Nagatomo iyi hoş ama en fazla B olur.

Ndiaye D
Onyekuru C
Emre akbaba F
Ömer ve diğer çöpler ise mecburiyetten Z olur.

adam bizim icin demis. Ronaldo messi felan galaxy olur. Bizim kategorideki takimlar icin, Nagatomo güzel bir A'dir

Balotelli çıkış yaptıktan sonra bir daha eskisi gibi olamadı ki adam sözlükteki arızanın karşılığı gittiği tüm takımlar sudan sebeplerle adamı bırakıyor siz balotelli nin buraya top oynamak için mi geleceğini sanıyorsunuz tıpkı jo gibi gelirse gece hayatı için alemlere akmak için

Balotellinin gelmesi zaten imkansiz da .. yalniz sunu belirtmek lazim.. Galatasaray ortami tam baloluk ortamdir ! yillardir aradigini burda bulabilirdi.. dissiplin geregi fazlasiyla yok.. hatalar af ediliyor .. nasil desem topunu oyna zevk al havasi.. taraftar desen hic bir oynadigi liglere benzemez.. istedigi ilgiyi fazlasiyla alir.. irkcilik fln görmez kolay kolay.. Balotellinin kafasi ariza bir Insan.. adam belli ki cocuklugunu yasayamamis ve "street soccer" player hala.. beni rahat birakin ben estirmek istiyorum kafasinda..
koy bir balloyu Arenada forvete.. bagir dakikalarca adini.. bir hatadan sonra da alkisla gaz ver mesela.. bak bu Balotelli ligde ne yapiyor.. kaleciyi topla birlikte kaleye gömer.. yetenegi tartisilmaz cünkü.. rahat birakacaksin sikistirmayacaksin ve futboldan zevk aldirtacaksin bu cocugu.. ozaman burada kariyerinde ilk defa olmadigi kadar efsane olabilir !

bugün de transfer olmaz.. sahi mac günü hic Kap bildirimi yaptikmi biz ? .. sanki yapmadik/yapmiyoruz diye hatirliyorum..

pato kariyer performansı

359 maç
149 gol
46 assist
0 kırmızı kart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt