yok ya her sene atıyorlar , alabilir miyiz ? istesek alırız ama bizim yönetim öyle çin'e gidecek uğraşacak , nerdeee adamlar üşengeçdün aksam pek takip edemedim.. bu Pato duyumunu ortaya atan twitter duyumcusu güvenilir birimiydi ?
yok ya her sene atıyorlar , alabilir miyiz ? istesek alırız ama bizim yönetim öyle çin'e gidecek uğraşacak , nerdeee adamlar üşengeçdün aksam pek takip edemedim.. bu Pato duyumunu ortaya atan twitter duyumcusu güvenilir birimiydi ?
Shabani Nonda ve Baros mac sonlarinda aciklanmisti.bugün de transfer olmaz.. sahi mac günü hic Kap bildirimi yaptikmi biz ? .. sanki yapmadik/yapmiyoruz diye hatirliyorum..
Garry cahill boştaymış niye almıyoruz
üstad o suçları işleyen kulüp başkanı pato ile ilgisi yok.noluyo be
katil futbolcu istemioruz
dembaba gelsin

Yav diyelim ki çin kulübü iflas etti, pato boşa çıktı. Yine bizimkiler Alamazz. Yok hukuki yok avukatlarımız fasan fisan. Pato işi yaş. Ankaragücü maçı öncedi tepkileri azaltmak için yönetime yakın kişiler tarafından ortata atılan bir yem. Hatırlayın aynını yaz transfer sezonundada yaptılar. Telekomdaki maçlar öncesi forvet isimleri ortaya atılıdı. Sonuç hiç kimseyi almadılar.
çalışma kültürümüze uyacağını sanmıyorum, biraz artiz bir adamGarry cahill boştaymış niye almıyoruz
aksama birde Sinan 2-3 tane 100 de 100 lük kaciriyormus.. auwww ozaman izleyin mevzuyu iste :cool:
Hat-Trick yapıyormuş, sen o zaman gör mevzuyu![]()
hiç şaşırmam çünkü bunun kadar ballı bi topçuya tarihimizde ender rastlanır.koskoca ilk yarıyı ş.ligini forvet olmadığı için oynadı şimdi ikinci yarının ilk maçına yine tek alternatif. şansı çok ama beyni yok,kime bukadar fırsat gelse mutlaka birini değerlendirirdiHat-Trick yapıyormuş, sen o zaman gör mevzuyu![]()
Çünkü sakat değil.Durduk yere neden güçlenelim.Garry cahill boştaymış niye almıyoruz
hiç şaşırmam çünkü bunun kadar ballı bi topçuya tarihimizde ender rastlanır.koskoca ilk yarıyı ş.ligini forvet olmadığı için oynadı şimdi ikinci yarının ilk maçına yine tek alternatif. şansı çok ama beyni yok,kime bukadar fırsat gelse mutlaka birini değerlendirirdi
Çünkü evlat değilGarry cahill boştaymış niye almıyoruz
İş yapan boşta adamları almamak bizim özelliğimizdir.Garry cahill boştaymış niye almıyoruz