Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın Patodaşlar... Bugün dana nın kuyruğu kopması lazım

Yalnız bu saatten sonra istiyorsa balotelliyi alsın gelsinler .. benim için bunlar sezon sonu kesinlikle istifa edip yeni seçime gidilmeli .. böyle bir rezil transfer dönemi olamaz .. resmen rezil olup acemiliklerini konuşturdular

Yönetim İstifa

G.A

Hastaları kapıda sıraya dizdim , forvet gelmeden bakılmayacak emrini verdim.

Şimdi onlar düşünsün.

Pato'yu ortaya atıp Alan'ı açıklamamak için zaman kazandılar belli ki.

Yalnız bu saatten sonra istiyorsa balotelliyi alsın gelsinler .. benim için bunlar sezon sonu kesinlikle istifa edip yeni seçime gidilmeli .. böyle bir rezil transfer dönemi olamaz .. resmen rezil olup acemiliklerini konuşturdular

Yönetim İstifa

istifa ederlerse , yerlerine dursun gelecek?

Illaki Brezilyalı Olsun !

Screenshot_20190122-080217~2.webp

Emre Kaplan: "Galatasaray'lı yöneticiler, 'Alan'ın gelişini unutturacak bir forvet alacağız' beyanında bulundu. O isim Pato ama F.Terim'in ilk tercihi Tetteh. Yarın da Alan gelecek gibi."

Patoyu 10 kullanirsin belhanda yerine, ilerde tetteh paratoner gorevi gorur.

Pato nun yarim sezon boyunca attigi sutlar kaleyi tutar, belhanda gibi yarim sezon boyu 0 isabetle sut atmaz hic merak etmeyin !

Forumda genelde bir futbolcu haberi düştüğünde belli başlı birileri onun hakkında yorum yapıyor, kalanlar da hmm deyip adamı isteyip istemeyeceğine karar veriyor gibi. Bundan bir hafta önce Tetteh diye yanıyordu ortalık sonra biri bir video koydu bu mu diyerek, sonra herkes boklamaya başladı. Aynı şekilde Savanieri biri övdü hiç izlemeyenler beğeniyor. Haraslin vs de...Arkadaşım fikriniz yoksa konuşmayın bu kadar basit.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, 1 Haziran-30 Kasım arası finansal tablolarını KAP üzerinden açıkladı.

Beşiktaş: 156 milyon 390 bin 704 TL zarar
Fenerbahçe: 54 milyon 726 bin 937 TL zarar
Galatasaray: 2 milyon 900 bin 609 TL kar

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Pato gelecekse Belhanda'nın gidişine tamam diyebiliriz bu arada.

G.A

Hastaları kapıda sıraya dizdim , forvet gelmeden bakılmayacak emrini verdim.

Şimdi onlar düşünsün.
Günaydın renktaş doktor musun saygı duyulacak bir meslek küçükken hep doktor olmayı istemiştim ama zor meslek bana bir doz forvetsilin yazar mısın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt