Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.390
- 18.576
- 1.338
skavt transferi
Videosuna baktım da pek beğenmedim.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
skavt transferi
Adamsan doğrudan alintilasana beni. Adminler görmüyor sanırım bu mesajları. Adam kanı bozuk yazabiliyor rahatlıkla.
Evet aynı takımı tutmuyoruz ben Terimsporlu değilim. @Adem Akdoğan
Sana daha gecen bir admin uslubunu duzelt dedi ama bakiyorum ki mesaji tam olarak anlamamissin.Adamsan doğrudan alintilasana beni dümbük. Adminler görmüyor sanırım bu mesajları. Adam kanı bozuk yazabiliyor rahatlıkla.
Evet aynı takımı tutmuyoruz ben Terimsporlu bir yavşak değilim. @Adem Akdoğan
Adminler önce rahatlıkla kanı bozuk yazanlara baksın.Ben sana bir gram hakaret etmemişken senin bana o kelimeyi yazman hiç hoş olmadı. Daha ne kadar saygısızlaşabilirsin bilmiyorum. Gerçi Fatih hocaya bile bu kadar saygısızlık yapan birisi başkasına neler demez tabii. Ayrıca ettiğin kelime %100 ban sebebi bakalım adminler seninle ne yapacak. Bana bir daha yazmamanı rica ediyorum. @Alp Eren Şentürk
Ben sana öyle bir şey yazmadım başkasının yazdığını bana söyleme. Hala aynı kelimeyi kullanıyorsunAdminler önce rahatlıkla kanı bozuk yazanlara baksın.
@Yusuf Ciftci Hayırdır forum polisi misiniz? Ne güzel iş ya, birini kışkırt sonra forumdan ban yedir, oh oh. Bu biatçılar her türlü hakareti yapacak, biz susacağız.
Kaan Ayhan 2.5 ise yarın alınmalı. Sağ bekte oynayabiliyor gerekirse yanılmıyorsam bu seviyede yerli bir oyuncu bu fiyata başka zaman bulamayız, M.H.Y.'da olduğu gibi zaman kaybedilmemeli.
beyler bizim kanatta hangisi is yapar ?
Galatasarayın efsanesine ya saygılı olacaksın yada defolup gideceksin bu forumdan.Eleştiri ile saygısızlıgı birbirine karıstırma.Adminler önce rahatlıkla kanı bozuk yazanlara baksın.
@Yusuf Ciftci Hayırdır forum polisi misiniz? Ne güzel iş ya, birini kışkırt sonra forumdan ban yedir, oh oh. Bu biatçılar her türlü hakareti yapacak, biz susacağız.
Dün de olabilirdi aslındaYarın geç olur, hemen bugün alınmalı
nerelerdeydin hacı abiDün de olabilirdi aslında