Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı sınırının 14 olarak kalması, 11 yabancı ile oynamaya devam edilme ihtimali var mı? Karar döner mi? Herkes karşı çünkü.

Kaan Ayhan 2.5 ise yarın alınmalı. Sağ bekte oynayabiliyor gerekirse yanılmıyorsam bu seviyede yerli bir oyuncu bu fiyata başka zaman bulamayız, M.H.Y.'da olduğu gibi zaman kaybedilmemeli.

Ben sana bir gram hakaret etmemişken senin bana o kelimeyi yazman hiç hoş olmadı. Daha ne kadar saygısızlaşabilirsin bilmiyorum. Gerçi Fatih hocaya bile bu kadar saygısızlık yapan birisi başkasına neler demez tabii. Ayrıca ettiğin kelime %100 ban sebebi bakalım adminler seninle ne yapacak. Bana bir daha yazmamanı rica ediyorum. @Alp Eren Şentürk

Adamsan doğrudan alintilasana beni dümbük. Adminler görmüyor sanırım bu mesajları. Adam kanı bozuk yazabiliyor rahatlıkla.
Evet aynı takımı tutmuyoruz ben Terimsporlu bir yavşak değilim. @Adem Akdoğan
Sana daha gecen bir admin uslubunu duzelt dedi ama bakiyorum ki mesaji tam olarak anlamamissin.

Ben sana bir gram hakaret etmemişken senin bana o kelimeyi yazman hiç hoş olmadı. Daha ne kadar saygısızlaşabilirsin bilmiyorum. Gerçi Fatih hocaya bile bu kadar saygısızlık yapan birisi başkasına neler demez tabii. Ayrıca ettiğin kelime %100 ban sebebi bakalım adminler seninle ne yapacak. Bana bir daha yazmamanı rica ediyorum. @Alp Eren Şentürk
Adminler önce rahatlıkla kanı bozuk yazanlara baksın.
@Yusuf Ciftci Hayırdır forum polisi misiniz? Ne güzel iş ya, birini kışkırt sonra forumdan ban yedir, oh oh. Bu biatçılar her türlü hakareti yapacak, biz susacağız.

@Yusuf Ciftci Hayırdır forum polisi misiniz? Ne güzel iş ya, birini kışkırt sonra forumdan ban yedir, oh oh. Bu biatçılar her türlü hakareti yapacak, biz susacağız.
Ben sana öyle bir şey yazmadım başkasının yazdığını bana söyleme. Hala aynı kelimeyi kullanıyorsun :D Güzel kardeşim sana bir tavsiye vereyim o kelime TCK'da bile suç böyle ortamlarda kullanmamanı tavsiye ederim.

Galatasarayın efsanesine ya saygılı olacaksın yada defolup gideceksin bu forumdan.Eleştiri ile saygısızlıgı birbirine karıstırma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt