- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Kaani korayi aldigimiz donem aliyoduk nerdeysekaan icin pazarlık yapar bizimkiler o sırada yalı cocugu basar parayı alır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaani korayi aldigimiz donem aliyoduk nerdeysekaan icin pazarlık yapar bizimkiler o sırada yalı cocugu basar parayı alır
Abi bizle mi anildi adi
+Danjuma hepsine bi bakayimNigel robertha,angulo,ejuke,samuel kalu ,osman bukari su ana kadar bizle ciddi anilanlar ortsaha:bellegarde,mendy yazıldı
Ne yapip edip alinmali. Keske alsak aklimiza gelseKaan Ayhan'ın babası Erol Ayhan: ''Kaan Türkiye'ye sıcak bakıyor, henüz resmi bir teklif yok. Fortuna Düsseldorf ligden düşmeseydi çıkış maddesi 4.5 milyon Euro idi. Ancak düştükleri için 2.5 milyon Euro olacak.''
Sol ejukeNigel robertha,angulo,osman bukari,ejuke,samuel kalu su ana kadar bizle ciddi anilanlar ortsaha:bellegarde,mendy yazıldı
Yok reis gerçekten Marcao özel bir adam benim gözümde takımızda orta saha oynayan oyuncuların yapamadığı pas bağlantısını Marcao yapıyor sol ayağını çok etkili kullanıyor ki Marcao'nun olmadığı maçlarda geriden top çıkarma konusunda ciddi sıkıntı çektik Lemina/Donk Seri filan yapamaz Marcao'nun yaptığı pas bağlantısını geriden nokta ayağa pas atıyor kimi zaman sol beki bir orta saha gibi defansın arkasına kaçırıyor. Tabii pozisyon bilgisi tecrübesi filan ayrı konular ama Marcao bu akşam orta saha olarak oynasın pas becerisi sayesinde sırıtmazTabiki senin düşüncen ama bana göre marcao çok abartılıyor.Ben olsam 8,10 milyon gibi paralar ederse hiç düşünmeden satarım.Ama bu paralarıda edeceğini hiç düşünmüyorum.Teklif dahi gelmeyecek.Belhanda içinde zamanında bu paralar konuşuluyorken satılsın dendiğinde aynen marcao gibi satılmasın diyenler çoğunlukdaydı..Şimdi görüyoruz sonuçlarını.
bu ekonomik yapıda, eldeki gönderilmesi gereken oyuncuların sözleşme şartlarını düşündüğümüzde gerçekten transfer yapmak çok zor.Ama bunu zor hale getirin başımızdaki iş bilmez teknik kadro ve yöneticilerdir.Düzeltmesi gerekenlerde bunlar.O yüzden işi bilenleri başa getirecekler.
defans hattını elden geldiğince yerli oyunculardan oluşturmak demek şampiyonluğa o kadar yakınsın demek.Ligde bize marcao ve lüyundama çok fark yaratmaz.fark yaratcak oyuncular orta saha ve ileri uç oyuncularıdır..
Bu takım dany ve semih ikilisi ile ne başarılar kazandı.
Bu arada kiralık oyuncu formülüne karşı çıkmayıda anlayamıyorum.Geçen sene kiralık oyuncu konusunda başarılı olamadıysak bu kiralık formulünün hatalı bir seçim olduğunu göstermez.Başımızdaki iş bilmezlerin suçu.
Bizim bu ekonomik yapıda kiralık formülü olmazsa olmazımızdır.
Herkes scout transferinden bahsediyor..
hem genç olacak hem kaliteli olacak hemde üç,dört milyon olacak..Yok öyle bir dünya.Böyle oyuncular kırk yılda bir denk gelir.Onuda şu an başımızdaki adamlar bulamaz.
O yüzden bizim üst düzey takımların kadrosunda düşünmediği adamları kovalamamız gerekiyor.
scout transferi tabiki olur.Ama ilk önce ilk 11 için net adamlar alacaksın.Ondan sonra alternatif olarak scout transferlere yönelirsin.
Bu yukarıda kurduğun kadro intihardır.Kesinlikle kabul edilemez.Bilmiyorum sende belki istemeyerek kuruyorsun bu kadroyu.Başımızdakilerin yapacakları bu kadar olur diyorsun ama bu seneyi mumla ararız.
Bugün yabancı sınırı 3 olarak değişsin Muslera & Marcao ve Luyindama'yı tutar geri kalan tüm yabancıları gönderiririmSol ejuke
sag osman bukari
Santrafor robertha
Gelsin deneyelim

Abi robertha ve ejuke su an daha sicak gundem galibaSol ejuke
sag osman bukari
Santrafor robertha
Gelsin deneyelim
Senin uzun uzun ve samimi yazilarini cok seviyorumYok reis gerçekten Marcao özel bir adam benim gözümde takımızda orta saha oynayan oyuncuların yapamadığı pas bağlantısını Marcao yapıyor sol ayağını çok etkili kullanıyor ki Marcao'nun olmadığı maçlarda geriden top çıkarma konusunda ciddi sıkıntı çektik Lemina/Donk Seri filan yapamaz Marcao'nun yaptığı pas bağlantısını geriden nokta ayağa pas atıyor kimi zaman sol beki bir orta saha gibi defansın arkasına kaçırıyor. Tabii pozisyon bilgisi tecrübesi filan ayrı konular ama Marcao bu akşam orta saha olarak oynasın pas becerisi sayesinde sırıtmaz
Ligde fark yaratmaz demişsin de reis geçen sene Ocak ayında geldi bu ikili doğrudan şampiyonluğa etki etti bu sezon bu ikili bozulana kadar ligin en az gol yiyen takımıydık Psg karşısında bile fark yarattı bu ikili nasıl ligde fark yaratmaz ?
Gerçekten rastgele bir ikili değil Marcao & Luyindama ikilisi ben uzun zaman sonra Galatasaray'da bu kadar sivrilen 2 stoper görüyorum ve bu ikili birbirini çok güzel tamamlıyor tamam beğenirsin beğenmezsin kimse seni zorlayacak değil de reis bu ikili fark yaratmaz diyemez kimse
EPL'de Dünya bir bütçeye sahip olan her sene transfer için 150-160 mil.€ bonservis harcayan Arsenal'de yok bu stoper ikilisi o kadar iddialıyım Arsenal'den David Luiz&Mustafi ikilisini çıkarıp yerlerine Marcao & Luyindama ikilisini koy Arsenal'de bile fark yaratır bu ikili
Hatta iddiamı şu kadar arttırıyorumBugün yabancı sınırı 3 olarak değişsin Muslera & Marcao ve Luyindama'yı tutar geri kalan tüm yabancıları gönderiririm
Ben şeye karşıyım reis bu sene orta saha almak için Marcao'yu satarız seneye Marcao'nun yerini dolduracak stoper almak için orta saha satarız bunun hiçbir faydası yok benim gözümde ne olursa olsun Muslera&Marcao ve Luyindama üçlüsü kadroda kalması gerekiyor
Fenerbahçe'nin durumu artık kadro kalitesizliği kötü futbol yanlış teknik ekip filan değil reis artık adamların ki aştı başka bir boyuta geldi hani Süper Ligden Galatasaray-Başakşehir-Trabzon-Beşiktaş filan çekilsin seneye oynamayalım Fenerbahçe gider Sivas'a Alanya'ya filan kaptırır yine şampiyonluğu öyle bir camia haline geldilergecen sene kümede kalmaya oynayan fener son haftalarda 6.bitirdi, bu sene sampiyonluga oynayan fener 7.bitirdi.
ne olursa olsun fener sampiyon olmamali.
6 sezon sampiyon olamayip daha önce 7.sezon sampiyon olmuslar. simdi 7.sezonda kesinlikle sampiyon olmamalari lazim.
Ekli dosyayı görüntüle 86450