- 3 Haziran 2015
- 57.284
- 66.474
- 4.143
bomba gibi takim kurulacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu Osman Bukari'ye cidden dünden beri kafayı taktım reisNigel robertha,angulo,osman bukari,ejuke,samuel kalu su ana kadar bizle ciddi anilanlar ortsaha:bellegarde,mendy yazıldı
sağdan soldan araştırmaya başladım kara oğlanıValla siyahi kanatlar ve siyahi genc bi forvet gelecek gibi☺Şu Osman Bukari'ye cidden dünden beri kafayı taktım reissağdan soldan araştırmaya başladım kara oğlanı
2. bir Jetro Willems vakası geliyor
TFF harcama limitleri bekleniyor bence harekete geçilmeden önce.Yemin ederim ana avrat söverim alamazsak, almazsak. YK ni yikmak icin en önemli hamledir
Kaan bence her yerde oynar mesela on libero olarak da kullanabiliriz. Sirf stoper gozuyle bakmiyorum ben ona. Hocanin sistemine de bagli.Marcao veya Luyindama'ya teklif bekleniyor sanırım Kaan Ayhan için.
Kaan Ayhan 2.5 m eu bonservis tamamda en az 2 m eu yıllık isteyecek eğer Marcao ve Luyindama ikisi de kalırsa 3. oyuncumuz olarak kalır yedekte büyük ihtimal. Bu da dengesizlik yaratır. Luyindama ve Marcoa'nun ikisinin aldığından daha fazla kazanıp yedek oturmak.
Valla ben karşı çıkmam reis Bukari-Bellegarde veya bu ismi çıkan Nigel Robertha gibi adamlar gelsin ne kaybederiz ki ?Valla siyahi kanatlar ve siyahi genc bi forvet gelecek gibi☺
Hayvan gibi düsürürler bizde. Ama yine de ön sözlesme yapmaliyiz Kaanla kimse ayara kaymasinTFF harcama limitleri bekleniyor bence harekete geçilmeden önce.
12 Eylulde lig basliyo abi zatenAntalya maçını kazanirsak sezonun en şanssız takımı oluruz ağustos başı ligi açmak demek bizim gibi takımlara inithardan farksız
Podolski bı güzellik yapsa bari
Fatih hoca kaana kafayi takar inşallahKaan bence her yerde oynar mesela on libero olarak da kullanabiliriz. Sirf stoper gozuyle bakmiyorum ben ona. Hocanin sistemine de bagli.
Renktaş sıradan bir eleman için bu biatci ve sucukcular ile tartışmaya girme.Adamsan doğrudan alintilasana beni . Adminler görmüyor sanırım bu mesajları. Adam kanı bozuk yazabiliyor rahatlıkla.
Evet aynı takımı tutmuyoruz ben Terimsporlu değilim. @Adem Akdoğan