Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screenshot_20200724-123245_Chrome.webp
bu dunku haber. bu da bugunku

Marcao veya Luyindama'ya teklif bekleniyor sanırım Kaan Ayhan için.

Kaan Ayhan 2.5 m eu bonservis tamamda en az 2 m eu yıllık isteyecek eğer Marcao ve Luyindama ikisi de kalırsa 3. oyuncumuz olarak kalır yedekte büyük ihtimal. Bu da dengesizlik yaratır. Luyindama ve Marcoa'nun ikisinin aldığından daha fazla kazanıp yedek oturmak.

Marcao veya Luyindama'ya teklif bekleniyor sanırım Kaan Ayhan için.

Kaan Ayhan 2.5 m eu bonservis tamamda en az 2 m eu yıllık isteyecek eğer Marcao ve Luyindama ikisi de kalırsa 3. oyuncumuz olarak kalır yedekte büyük ihtimal. Bu da dengesizlik yaratır. Luyindama ve Marcoa'nun ikisinin aldığından daha fazla kazanıp yedek oturmak.
Kaan bence her yerde oynar mesela on libero olarak da kullanabiliriz. Sirf stoper gozuyle bakmiyorum ben ona. Hocanin sistemine de bagli.

Ali yavuz,kerem,emre kilinc topa vurmayi bilen,sutu olan oyuncular.ogulcan da kafasini toplarsa şık isler yapabilir

Antalya maçını kazanirsak sezonun en şanssız takımı oluruz ağustos başı ligi açmak demek bizim gibi takımlara inithardan farksız
Podolski bı güzellik yapsa bari

Valla siyahi kanatlar ve siyahi genc bi forvet gelecek gibi☺
Valla ben karşı çıkmam reis Bukari-Bellegarde veya bu ismi çıkan Nigel Robertha gibi adamlar gelsin ne kaybederiz ki ?

Alıp bu adamları Şampiyonlar Liginde Liverpool'a karşı deneyecek değiliz Sivasspor'un haftalarca Caner Osmanpaşa-Yatabare-Fernando-Erdoğan Yeşilyurt ile lider götürdüğü ligde bu kara oğlanlar neden tutmasın ki

Adamsan doğrudan alintilasana beni . Adminler görmüyor sanırım bu mesajları. Adam kanı bozuk yazabiliyor rahatlıkla.
Evet aynı takımı tutmuyoruz ben Terimsporlu değilim. @Adem Akdoğan
Renktaş sıradan bir eleman için bu biatci ve sucukcular ile tartışmaya girme.

Ne yaparsan yap at gözlüklerini çıkarmazlar.
Sene başındaki Avrupa'da ki rezillikler bir yana şu son 7 haftada yaşadığımız rezaleti Herhangi bir hoca yaşatsaydi bunlar her yerde saldırırdi.
Ama söz konusu eleman olunca toz kondurmuyorlar hatta oyundan zevk aldık bile diyecek kadar akillarinca insanlarla dalga geçiyorlar.

Hakaret etmemeni de ayrıca tavsiye eder iyi forumlar dilerim.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt