Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ruiz haberlerinin yalan oldugu belli,uzerine konusmak anlamsiz

Ahmet Ağaoğlu: Trabzonspor önümüzdeki sezona en avantajlı başlayacak kulüp. Şu ana kadar transferde ön protokol imzaladığımız 4 futbolcu var.

Ahmet Ağaoğlu bu sene şampiyon oldun oldun, olamadın bundan sonra bir bu kadar daha olamazsın. Hükümeti arkana aldın yine şampiyon olamadın.

Trabzon Agaoglu sayesinde fenerin seviyesine ulasti. Keske CAS ceza kaliyor dese ve iyi oyuncularinin hepsi biz transfer olmayi ister ve Corona yüzünden hicbirinden bekledikleri bonservisi alamazlar.

Süleyman Rodop

Galatasaray'da Sürpriz bir transfer yolda! Fatih Terim Özel İlgileniyor!

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1017

Müjde yogun baskılara dayanamayan yönetim arda transferini onaylanmaya yakın
Kaynak:gscimbom haber

Yalniz 1.4 veya 1.6'dan aldigimiz 772 milyon dusuyor gibi. Bize 800 filan kalir gibi duruyor. Yine de guzel para, direk banka borclari odenmeli
772 değil 582 milyon Tl idi kırdırılan para. Herhalde direk banka borçlarına gider diye düşünüyorum çünkü orada bir anlaşma vardı sonuçta 4. ve 5 sene ana paranın belirli kısımlarının ödenmesi için bu para o yüzden direk banka borçlarına gider diye düşünüyorum.

Şu Rodop'a prim vermeyin imkan varsa yasaklansın burada haberleri. Sırf yönetimi yalıyor diye 2 transfer alıyor gitsin kendi kendine açıklasın.

772 değil 582 milyon Tl idi kırdırılan para. Herhalde direk banka borçlarına gider diye düşünüyorum çünkü orada bir anlaşma vardı sonuçta 4. ve 5 sene ana paranın belirli kısımlarının ödenmesi için bu para o yüzden direk banka borçlarına gider diye düşünüyorum.
Banka borclari dedigin devletten aldigimiz borc mu?
Oradan ne kadar almistik?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt