Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banka borclari dedigin devletten aldigimiz borc mu?
Oradan ne kadar almistik?
Normal banka borçlarını hani bankalar birliği ile yaptığımız anlaşmayla hem tamamını Tl'ye çevirmiştik hem de ilk 2 yada 3 senesi falan ana para ödemesiz falandı ama toplam ne kadar tam bilmiyorum ama tahminen 800-900 milyon arasıdır herhalde zaten toplam borç alacak farkı 1.6'ydı. Yani denilen kadar bir para gelecekse ki bu ekstra 700 milyon civarıdır bu da banka borçlarını çoğunu bitirir buda zaten kulübü çok rahatlatır sonuçta faiz gideri ciddi biçimde düşecek demek bu. Tabi ne ne kadar doğrudur net bilemeyiz.

Normal banka borçlarını hani bankalar birliği ile yaptığımız anlaşmayla hem tamamını Tl'ye çevirmiştik hem de ilk 2 yada 3 senesi falan ana para ödemesiz falandı ama toplam ne kadar tam bilmiyorum ama tahminen 800-900 milyon arasıdır herhalde zaten toplam borç alacak farkı 1.6'ydı. Yani denilen kadar bir para gelecekse ki bu ekstra 700 milyon civarıdır bu da banka borçlarını çoğunu bitirir buda zaten kulübü çok rahatlatır sonuçta faiz gideri ciddi biçimde düşecek demek bu. Tabi ne ne kadar doğrudur net bilemeyiz.
Iyi de simdi faiz sorunu var mi?
Biz devletten faizsiz borc alip, diger bankalara olan faizli borclari odemedik mi?

Süleyman Rodop

Galatasaray'da Sürpriz bir transfer yolda! Fatih Terim Özel İlgileniyor!

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

imagez.webp

Karadenizliyim ,Trabzonspor'u da her karadenizli gibi desteklerdik. Ancak bu hımbıl geldikten sonra nefret etmeye başladık. Eskiden Ordu, Trabzon, Rize İstanbul'a yok vize derlerdi. Ordu harici sevimsizler kulübü oldu.

Devlet borç yapılandırmada büyük kulüplere 250 m TL nakit destek verdi.1.6 m TL borcun çoğunluğu oyuncu ve teknik ekibe.Bu gün Ali Koç da bu rakamın azlığından bahsetmişti...Riva konusuna gelince daha önce Dursun Özbek zamanında alınan ve kirdirilan 500 m TL arsa tahsis bedeli olduğu için satış rakamına dahil değil.Ancak anlaşmaya göre yapılan inşaatından maliyeti düşüldükten sonra (genelde bu rakam toplam paranın %25'i-%50'i arasında değişir-Emlak konut olduğu için maliyetin düşük limit olduğunu düşünüyorum ) kalan paranın %80'i Galatasaray'a %20'i emlak konuta kalacak...

Yeni sezonda 10 numara Emre Akbaba olacak..
Caner için şimdilik bir temas yok..
Galatasaray, çok önemli bir oyuncu ve 2 genç yabancı ile temas halinde..
Diagne konusunda yönetim ve hoca bu sene olumlu bakıyor..
Muslera yeni sezonda 4-5 maç kaçıracak..
[ @SuleymanRodop ]

Yeni sezonda 10 numara Emre Akbaba olacak..
Caner için şimdilik bir temas yok..
Galatasaray, çok önemli bir oyuncu ve 2 genç yabancı ile temas halinde..
Diagne konusunda yönetim ve hoca bu sene olumlu bakıyor..
Muslera yeni sezonda 4-5 maç kaçıracak..
[ @SuleymanRodop ]

Emre Akbaba'yı hiç tutmuyorum. Ayakta dahi duramıyor, top kontrolü çok zayıf, gerçekten 4 milyon boşa harcandı.

Rivadan gelen para borçlara ve kemerburgaz yapilacak olan alt yapi tesislerine harcanmali.

Keske bir sponsor bulsak alt yapi tesisleri icin
Kesinlikle katılıyorum. Tesisler gelişirse oyuncular da gelişir. Daha birkaç ay önce Süleyman Luş bir video atmış toprak sahadan hallice bir tesiste çalışma yapıyor. Oyuncularımız böyle mi gelişecek? Bir de Salzburg ve Leipzig gibi takımların tesislerine bakalım. O zaman farkı anlarız niye bizde oyuncu gelişmiyor, niye onlar gibi genç oyuncuları yüksek paralara satamıyoruz diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt