Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.722
- 11.630
- 1.473
Güreşe adam lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi güncel ihale rakamlarına baktım toplam rakam 3.800 m TL.Son hesaba göre 3.800 m TL nin maliyeti düşüldükten sonra kalan 2850 m TL nin yüzde 25i inşaat şirketine (570 m TL) kalan 2.280 mTL nin yüzde 80'i (1824 m TL )kulübün kasasına %20'si emlak konuta( 456 mTL) girecek net rakam... Ancak ekonomik türbülansa giren ülkemiz şartları nedeniyle artan emlak fiyatları doğrultusuna rakamlar planlanan satış rakamları üzerine çıkarsa ki emlak fiyatları uçtu,yine kazanılacak para aynı oranlarda artış gösterebilir...Tek yapmamız gereken kulüp bu paraları ayrı bir hesapta toplasin bütün borçları ödesin ve borçsuz bir kulüp olalım.Devlet borç yapılandırmada büyük kulüplere 250 m TL nakit destek verdi.1.6 m TL borcun çoğunluğu oyuncu ve teknik ekibe.Bu gün Ali Koç da bu rakamın azlığından bahsetmişti...Riva konusuna gelince daha önce Dursun Özbek zamanında alınan ve kirdirilan 500 m TL arsa tahsis bedeli olduğu için satış rakamına dahil değil.Ancak anlaşmaya göre yapılan inşaatından maliyeti düşüldükten sonra (genelde bu rakam toplam paranın %25'i-%50'i arasında değişir-Emlak konut olduğu için maliyetin düşük limit olduğunu düşünüyorum ) kalan paranın %80'i Galatasaray'a %20'i emlak konuta kalacak...
Alan smith avatari yapabilir miyim,leeds unuted formasiylan oynadigi donemdeki haliylen

Alan smith avatari yapabilir miyim,leeds unuted formasiylan oynadigi donemdeki haliylen

Süleyman Rodop
Galatasaray'da Sürpriz bir transfer yolda! Fatih Terim Özel İlgileniyor!
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Maicondan 3 gelecek galiba
Tellesten 2.5
Belhanda 6.5
Feghouli 5
Marcao 12
29m eurodan kaana 4m desen
Geriye kalan parayla rahatca 3 kaliteli 7, 8 ve 10 numara alinir.
Ayrica 6 numaraya mendy bedava samatta kiralik cok kolay alinir. Yapin şunları erkenden kamp iyi geçsin sezona bomba gibi girelim
Bizim fotomaçtan beter onlar da vallahiAraplar her gün bir şeyler yazıyor da hiç biri doğru çıkmıyor.
Ali Naci/Rodop (yani yönetim) yazmadan inanmıyorum.
D.SilvaSüleyman Rodop: "Galatasaray, sürpriz bir transfer yapacak. Ben bu transferi söylersem başıma iş alırım. Oyuncu çok özel ve güzel bir futbolcu."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fikret orman gibi biri olsa 10 da olurduBelhanda 6.5?![]()