Muhsin Berberoglu
Parçalı Üye
- 16 Mayıs 2010
- 3.110
- 3.699
- 1.563
Hakan Çalhanoğlu olabilir Rodop’un bahsettiği özel oyuncu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bonservisi nasil yaptikHakan Çalhanoğlu olabilir Rodop’un bahsettiği özel oyuncu.
Neden olmasinHakan Çalhanoğlu olabilir Rodop’un bahsettiği özel oyuncu.
1 sene sözleşmesi kalmış. Milan kulübüne sözleşmemi uzatmayacağım derse 7 milyon’a alabilirsin.Bonservisi nasil yaptik
1 sene sözleşmesi kalmış. Milan kulübüne sözleşmemi uzatmayacağım derse 7 milyon’a alabilirsin.
Bana göre alınmasın o ayrı. Başka kim olacak Terim’in özel olarak ilgilendiği sürpriz oyuncu.
Terim özel ilgilenmez.Yunus Mallı olabilir mi?
artik gözüm cöp seviyesinin 1 tik üstündeki türk futbolcularda@Murat Saylak sen gece konu açtın Koç hemen devreye girmiş
Ruiz'in Marcao'ya kıyasla artıları pozisyon bilgisi ve ayakları (daha iyi bana göre) eksileri ise hız ve çabukluğu.
Hava toplarında eşit görüyorum.
Marcao 12-13 milyon euro satılırsa yerine Ruiz konulur mu? bonservisi olmadığı için hani 2 yıllık kontrat ile geçiş olarak kullanılabilir neticede büyük bir tecrübesi var.
Hakan olmaz Milan 7 milyona bırakmaz. Minimum 15 milyonlar konuşur onun transferinde. Boneventura, İrfan Can falan olabilir.1 sene sözleşmesi kalmış. Milan kulübüne sözleşmemi uzatmayacağım derse 7 milyon’a alabilirsin.
Bana göre alınmasın o ayrı. Başka kim olacak Terim’in özel olarak ilgilendiği sürpriz oyuncu.
Arda maç başı 20 bin euroya gelsin abartmanın anlamı yok gelsin Galatasaray taraftarının gönlünü tekrar kazanmaya çalıssın başkan niye diretiyo anlamıyorum tamam hataları var yeni bir hata yaparsa hemen koruz kapının önüne
Ali Koç: "Yabancı sayısının aşağı inmesiyle altyapıdan oyuncu gelecek diye bir garanti yok."
Dün ANK söylemişti bunu, aslında burada mutlu olduğunu, çocukları Türkçe konuştuğu. Umarım tez zamanda dehlenir.