Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Murat Saylak sen gece konu açtın Koç hemen devreye girmiş
artik gözüm cöp seviyesinin 1 tik üstündeki türk futbolcularda
3. ve 4.ligde 22 yas alti olup fazla süre alan herkes radarima girmis bulunuyor
ayrica 2.ligde erdi gibi stoper buldum onlarida yakinda süper lig'de görecegiz
1.lig yani züper ligde süper olmayan topcular bolca oynayacak

tolga cigerci gibi keresteler simdi ellerini ovusturuyordur nasilsa yabanci sinirindan dolayi yagli kontrat kaparim diye

gelisim saglamayacagi kesin olan 3 yerli zorla oynatilacak resmen

Ruiz'in Marcao'ya kıyasla artıları pozisyon bilgisi ve ayakları (daha iyi bana göre) eksileri ise hız ve çabukluğu.
Hava toplarında eşit görüyorum.
Marcao 12-13 milyon euro satılırsa yerine Ruiz konulur mu? bonservisi olmadığı için hani 2 yıllık kontrat ile geçiş olarak kullanılabilir neticede büyük bir tecrübesi var.

lig başladıktan sonra terimin ilk beyanatı: transfer için devre arasını bekliyoruz..

1 sene sözleşmesi kalmış. Milan kulübüne sözleşmemi uzatmayacağım derse 7 milyon’a alabilirsin.

Bana göre alınmasın o ayrı. Başka kim olacak Terim’in özel olarak ilgilendiği sürpriz oyuncu.
Hakan olmaz Milan 7 milyona bırakmaz. Minimum 15 milyonlar konuşur onun transferinde. Boneventura, İrfan Can falan olabilir.

EdOXCWtX0AMVXoR

Muslera seneye 5-6 maç kaçırır sonra oynamaya başlar herhalde.

Arda maç başı 20 bin euroya gelsin abartmanın anlamı yok gelsin Galatasaray taraftarının gönlünü tekrar kazanmaya çalıssın başkan niye diretiyo anlamıyorum tamam hataları var yeni bir hata yaparsa hemen koruz kapının önüne

klüp içinden tepki varmış. başkana çatmak için bahane arıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt