Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0x0-fizik-problemi-1561665487289.webp

Güreşe adam lazım.

Devlet borç yapılandırmada büyük kulüplere 250 m TL nakit destek verdi.1.6 m TL borcun çoğunluğu oyuncu ve teknik ekibe.Bu gün Ali Koç da bu rakamın azlığından bahsetmişti...Riva konusuna gelince daha önce Dursun Özbek zamanında alınan ve kirdirilan 500 m TL arsa tahsis bedeli olduğu için satış rakamına dahil değil.Ancak anlaşmaya göre yapılan inşaatından maliyeti düşüldükten sonra (genelde bu rakam toplam paranın %25'i-%50'i arasında değişir-Emlak konut olduğu için maliyetin düşük limit olduğunu düşünüyorum ) kalan paranın %80'i Galatasaray'a %20'i emlak konuta kalacak...
Şimdi güncel ihale rakamlarına baktım toplam rakam 3.800 m TL.Son hesaba göre 3.800 m TL nin maliyeti düşüldükten sonra kalan 2850 m TL nin yüzde 25i inşaat şirketine (570 m TL) kalan 2.280 mTL nin yüzde 80'i (1824 m TL )kulübün kasasına %20'si emlak konuta( 456 mTL) girecek net rakam... Ancak ekonomik türbülansa giren ülkemiz şartları nedeniyle artan emlak fiyatları doğrultusuna rakamlar planlanan satış rakamları üzerine çıkarsa ki emlak fiyatları uçtu,yine kazanılacak para aynı oranlarda artış gösterebilir...Tek yapmamız gereken kulüp bu paraları ayrı bir hesapta toplasin bütün borçları ödesin ve borçsuz bir kulüp olalım.

Juan jesus hodjam benficanin başına geçmiş.

O halde fransadan gelsin
Fransa'nın Avrupa İlişkilerinden Sorumlu Devlet Bakanı Amelie de Montchali: “Dünya artık daha tehlikeli bir yer!”

Alan smith avatari yapabilir miyim,leeds unuted formasiylan oynadigi donemdeki haliylen

Hasan

Türkiye Bayrağı

@hsnyldrm1979

·
3d

Araplar Maicon transferi konusunda Galatasaray ve Al-Nasr'ın 3 milyon € karşılığında anlaştığını iddia ediyorlar.
Tweeti Alıntıla

Rf4etkpv_normal.jpg

ثابت

@4brz_
· 30d
تم الاتفاق مع مايكون ، ٣ مليون يورو بيدفعها الداعم و احتمال في حال قبل غلطة سراي العرض بيعلن النادي اليوم

Maicondan 3 gelecek galiba
Tellesten 2.5
Belhanda 6.5
Feghouli 5
Marcao 12

29m eurodan kaana 4m desen

Geriye kalan parayla rahatca 3 kaliteli 7, 8 ve 10 numara alinir.

Ayrica 6 numaraya mendy bedava samatta kiralik cok kolay alinir. Yapin şunları erkenden kamp iyi geçsin sezona bomba gibi girelim

Araplar her gün bir şeyler yazıyor da hiç biri doğru çıkmıyor.

Ali Naci/Rodop (yani yönetim) yazmadan inanmıyorum.

Maicondan 3 gelecek galiba
Tellesten 2.5
Belhanda 6.5
Feghouli 5
Marcao 12

29m eurodan kaana 4m desen

Geriye kalan parayla rahatca 3 kaliteli 7, 8 ve 10 numara alinir.

Ayrica 6 numaraya mendy bedava samatta kiralik cok kolay alinir. Yapin şunları erkenden kamp iyi geçsin sezona bomba gibi girelim

Belhanda 6.5? 😆

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt