Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ama iyi penalti kurtariyor😀. Saka maka yerli olsa isterdim ama yabanci hakkini hele muslera ikinci yarida oynicakken kaleye kullanmak istemem. Olursa volkan babacan idare eder

Bugün yerli kaleci ile ilgili bir konu açtım. Yerli kaleci bizde tutmuyor. Kesinlikle yabancı almamız lazım. Kontenjanı mecburen boşa kullanacağız 2.yarı.

kaleci dedigin yabanci olur (Goalkeeper)

Mondragon gibi adi olan biri gelsin, iyi cikar

Şu an bizi idare edecek kaleci Lung'ran başkası olamaz
Hem bonservisi yok
Hem refleksleri iyi
Hem de ligi biliyor.
6 ay baya idare eder.

-------------Oğulcan--falcao---------

Sportif direktör:Fatih İbradi
Yardımcı Hoca: Selçuk

al sana VİZYON
al sana DİP NOKTA
al sana EVLAT
al sana OYUNDAN ZEVK
al sana GAZ...!!

caner ve arda gibi tiplerle yabanci sinirina meydan okudugumuzu sananlar var

o yabanci sinirinin amaci zaten bizi böyle kalitesizlerin transferine zorlamak

5c8e18aa45d2a04bdc43036b

Trezege ve tsl artıklarını değil ayrıca kadayıf olmuş çıkma adamları istemiyorum artık. Hatta mental olarak zayıflamış düşen takım oyuncusu da olmuyor ben altyapıdan, ve ejuke Bruma bundu luyindama gibi sürpriz heyecanlandıran takım görmek istiyorum. Şampiyonluk bir kenara zira bunun için transferden önce şu Nihat dallamasindan kurtulmamız elzem. Yönetim önce orayı halletmeli yoksa saçma cezalardan yine kadro bile kuramayiz

Şu skov burda çok abartiliyordu gittiği yerde neler yaptı takip eden var mı bu arada

ManU siir gibi futbol oynuyor, Bruno nefes aldirmiyor, topda ayagina yakisiyor, bizde agzi bozuk belhanda top kovalamaz, riskli top kaybeder, sut cekemiyor, frikik yok, WS10 gibi biri lazim, oyun tikamdimi acamiyoruz. Kisir dongu savunmada soldan saga paslar, kanser oluyor insan.

Hoffenheimin Skovumu? Onlarin adam gibi solbekleri yok diye, sag acik olan adami 4lü defansta sol bek ve 3 stoperin önûnde sol wingback olarak oynatiyorlardi. Adam genede 4 gol ve 9 assist yapti.

Yok ötekiydi herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt