Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
Yabanci transferden ote bana yerliden haber verin. Yerli rotasyonumuz sos veriyor. Gelen giden yok mu? Yoksa takimimizin evlatlarina mi yonelecegiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mehmet Özcan denen elemanı aramızda 1 kişinin bile 90 dakika izlemediğinden eminim, ama ıspatlayamam.
Kendisi 3 hafta sonra 22 yaşına girecek. Genç sayılacak yaşta da değil. Ondan 3 yaş büyük olan Taylan Antalyalı’dan daha iyiyse, buyursun gelsin.
Ben hemen hemen aynı seviyede olduklarını düşünüyorum.
Ya da uefa ön eleme oynayacaz nasıl olsa ffp yi delelim, milan gibi 1 sene men edin bizi diyelimparayı basıp alalım adamları nasıl olsa ffp tarih olur yakında
Taylani begeniyorum nedenseTaylan'da duz anadolu topcusu
Mustafa Cengiz, Fatih Terim'le Arda Turan'ı konuştu:
Fatih Terim: "Arda, Florya'nın ferdi. Maç başına 25 B €'ya oynayacak"
Mustafa Cengiz: "30 maç oynasa primlerle 1 M €'yu bulur. Arda'ya verecek 7 M liram yok. Ben olduğum sürece kulübe giremez”
(Ajansspor)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Taylani begeniyorum nedense
başka takıma satarlarsa ordan kiralarız yine kesin
Taylan ideal bi yedek oyuncusu mesela. Yedeklerimiz taylan standardinda olsa yeter de artarTaylan cop muamelesi yapilacak adam degil fakat Galatasaray oyuncusuda degil.Gazisehir,Denizli ayarinda oyuncu.
Taylan,Ahmet,Sener vs.. Turk oyuncularda iyice vasatlastik,yakismiyor
trezegueti kiralamak varken böyle adamları almayız..
Taylan ideal bi yedek oyuncusu mesela. Yedeklerimiz taylan standardinda olsa yeter de artar
Bizim 10 numara bile skor yapmiyor sabahtan aksama övülen seri bakiyorsun pas pas pas karsi karsiya pas bile atiyorKatilmiyorum,iyice vasat'a alistigimiz icin Taylan ayarinda yedege razisin.
Yedek dedigin yeri geldiginde sonradan girip oyunu,skoru degistirebilecek potansiyelde olmali.Bizde Adem harici bu kriter'e uyan yedek yok.