Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabanci transferden ote bana yerliden haber verin. Yerli rotasyonumuz sos veriyor. Gelen giden yok mu? Yoksa takimimizin evlatlarina mi yonelecegiz

Mehmet Özcan denen elemanı aramızda 1 kişinin bile 90 dakika izlemediğinden eminim, ama ıspatlayamam.

Kendisi 3 hafta sonra 22 yaşına girecek. Genç sayılacak yaşta da değil. Ondan 3 yaş büyük olan Taylan Antalyalı’dan daha iyiyse, buyursun gelsin.

Ben hemen hemen aynı seviyede olduklarını düşünüyorum.

Taylan'da duz anadolu topcusu

Maci acar acmaz Kamaldeen Sulemana golunu atti. Rakip Evander'in takimi, izleyelim bakalim Evander'i forum'da yazilip ciziliyor bakalim nasil bir oyuncu.

Mustafa Cengiz, Fatih Terim'le Arda Turan'ı konuştu:

Fatih Terim: "Arda, Florya'nın ferdi. Maç başına 25 B €'ya oynayacak"

Mustafa Cengiz: "30 maç oynasa primlerle 1 M €'yu bulur. Arda'ya verecek 7 M liram yok. Ben olduğum sürece kulübe giremez”

( Ajansspor)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

IMG_20200717_204517.webp

Taylan cop muamelesi yapilacak adam degil fakat Galatasaray oyuncusuda degil.Gazisehir,Denizli ayarinda oyuncu.
Taylan,Ahmet,Sener vs.. Turk oyuncularda iyice vasatlastik,yakismiyor
Taylan ideal bi yedek oyuncusu mesela. Yedeklerimiz taylan standardinda olsa yeter de artar

Nisan ayında haber çıkmıştı haldun ustuneli ikna etti başkan ve geri dönecek diye
En çok bu habere sevinmiştim ama ne yazikki yine aponun eline kaldı koskoca kulüp

Taylan ideal bi yedek oyuncusu mesela. Yedeklerimiz taylan standardinda olsa yeter de artar

Katilmiyorum,iyice vasat'a alistigimiz icin Taylan ayarinda yedege razisin.
Yedek dedigin yeri geldiginde sonradan girip oyunu,skoru degistirebilecek potansiyelde olmali.Bizde Adem harici bu kriter'e uyan yedek yok.

Katilmiyorum,iyice vasat'a alistigimiz icin Taylan ayarinda yedege razisin.
Yedek dedigin yeri geldiginde sonradan girip oyunu,skoru degistirebilecek potansiyelde olmali.Bizde Adem harici bu kriter'e uyan yedek yok.
Bizim 10 numara bile skor yapmiyor sabahtan aksama övülen seri bakiyorsun pas pas pas karsi karsiya pas bile atiyor😂 taylan bunlara gore skorer sayilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt