Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu iş #AA karşı taraf muhatap ı ile bir Rize Türk kahvesi içmesine bakar.

Pandemi sürecindeyiz olmaz öyle kahve felan. Yeni trend bu

hqdefault (2).webp

yönetim haksız ihtar diye bir şey uydurmuş ama ihtar çeken heriflere ödeme yapılmazsa kruse gibi giderler.

fifa da oyuncunun yanında oluyor genelde. hem maaşını alır hem de bonservisini. biz de izleriz.

o kontratlara kulüp olarak imza atmışsak uymak zorundayız. dursun özbek ve saz arkadaşları seçilemeyerek bu işten yırttılar resmen. kabak şimdiki beceriksiz yönetimimize patlayabilir.

tabi pandemi süreci de malum ama uefa bu konuda bir düzenlemeye gitmedi. kulüpler anlaşabildiği oyuncuyla anlaşıyor. anlaşamadığı noktada kontrata uymak zorundasınız ne yazık ki.

bu durumun gelecekte ayağımızı yorganımıza uzatmamız adına ders olmasını ümit ediyorum ama sanmam.

Bu Emre Kılınç hakikaten bu kadar iyi mi ?

Sanki kaçan Mert Hakan daha büyük bir Balık çıkacak gibi ama bakalım.

Birisi Next Turkish Mertens diyor;
başkası ise...:

Anadolu dan gelen kaç tane genç türk oyuncu tuttu son 10 yıl da ? Küçük takım dan gelen Süper Lig Ofansif oyuncuları büyük takım da alıştığı alanı bulamıyor. Burda mesela oyuncunun top kontrolü ve "dar alan oyununu" iyice analiz etmeli

5e4bc6b655428419d0579fcb.webp

fenerliler,
trabzonlular ve basaksehirliler dolusmus yine foruma

Kulüpler oyuncuların oyuncağı olmuş

Bu Emre Kılınç hakikaten bu kadar iyi mi ?

Sanki kaçan Mert Hakan daha büyük bir Balık çıkacak gibi ama bakalım.

Birisi Next Turkish Mertens diyor;
başkası ise...:

Anadolu dan gelen kaç tane genç türk oyuncu tuttu son 10 yıl da ? Küçük takım dan gelen Süper Lig Ofansif oyuncuları büyük takım da alıştığı alanı bulamıyor. Burda mesela oyuncunun top kontrolü ve "dar alan oyununu" iyice analiz etmeli

Ekli dosyayı görüntüle 85853
kesinlikle katılıyorum hatta bu yüzden hiçbir zaman anadolu topçusunu bonservisle veya yüksek maaşla almamalıyız

Bizimkiler belki Feghouliyi taraftarin önüne atiyor olabilir? Sonra ucuza satarlarsa, bu durumu bahane olarak kullanabilirler. Taraftar tepki gösterirse, adamin bedavaya gitme riski vardi. Feghouli icin verilen 3-4 milyon bu durumda süper bonservis falan derler.

Bizimkiler belki Feghouliyi taraftarin önüne atiyor olabilir? Sonra ucuza satarlarsa, bu durumu bahane olarak kullanabilirler. Taraftar tepki gösterirse, adamin bedavaya gitme riski vardi. Feghouli icin verilen 3-4 milyon bu durumda süper bonservis falan derler.

olabilir hatta muhtemelen bilinçli sızdırılan bir haberdir feghouli haberi. açıklamada yalanlanmadı.

fakat 3-4 civarına satılsa kimse itiraz etmez. aksine başarılı bulunur. bunun için bu habere ihtiyaç yok. herkes feghouli'nin bu kontratı ile kolay satılamayacağının farkında. az bir bonservis bile taraftarı tatmin eder.

bence durum daha ciddi olabilir. oyuncunun serbest kalma ihtimali varsa buna karşılık suçu oyuncuya yıkıp kendilerini aklama gayreti de olabilir bu durum.

tabi bu benim kötümser düşüncem. böyle olmamasını umuyorum ama galatasaray'da bir işin kötü gitme ihtimali varsa o iş genelde kötü gider. :(

Hangi akıl mantıkla şu kodumun arabına öyle bir kontrat yapılır ki zaten.

Resmen gel de bizi sömür daveteyesi verdi bizimkiler 2017 de.

sent via GSC
Bide tv kanallarında dursun ve cenk'i övüyolar kafayı yiyecem onların aldığı adamları bu yönetim satmış falan filan ama yermeye gelince belhanda feghouli maicon sözleşmesi çok diye bu adamları yine suçluyorlar

allah bilir sahaya çıkanların yarısı indirim yapmamış, yarısı yapmıştır. doğal olarak benim farkım ne muhabbeti olur bir de bu malların arasında. zaten o süreçte ve sonrasında para alan da yok.

biz de diyoruz ki bu takım niye top oynamıyor. pandemi öncesi kadıköy'de, sivas'da rakibe top göstermeyen takım topu kaleye sokmamaya yemin etmiş hale geliverdi. suçlusu da hoca tabi nasılsa bilen yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt