- 3 Haziran 2015
- 57.137
- 66.318
- 4.143
iyi ya az sonra mangal ve raki
Hayat sende be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi ya az sonra mangal ve raki
Hayat sende be
Arda’yı almak gibi bir gaflete düşmeyiz umarım.Bu kulübe yaptığı yanlışı geçtim adam kafasında futbolu bitireli yıllar olmuş Selçuk bile daha iyidir fiziksel olarak
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yurt disinda oynayan yerliler:
ertugrul ersoy (umut'la birlikte birinci lige cikamadi takimiyla)
umut bozok (yetersiz)
umut meras (en iyi yerli sol bek)
halil dervisoglu (yeni transfer yapti ama kiralanabilir belki)
kaan ayhan (ayrilacak)
ahmed kutucu (muhtemelen kiralamazlar ama yazalim)
kenan karaman (ayrilir)
yunus malli (satmak istiyorlar)
mert cetin (kiralanabilir, oynatmiyorlar)
enes ünal (villarreal oynatmaz)
okay yokuslu (küme düsmezse alamayiz)
Ardanin futbolculugu su anki form, katkisi vs. Tartisilir ama ne yanlis yapmis merak ediyorum. Arda yanlis yaptiysa Ozan da yanlis yapti Bu mantikla.
️ Galatasaray, Aytaç Kara ve kulübü Kasımpaşa ile kesin olarak anlaştı. Aytaç Kara, önümüzdeki sezondan itibaren Galatasaray forması giyecek.seneye serbest kalmıyor mu herif"Türk Galatasaray, Brezilyalı oyuncu Maicon'un Al-Nasr'la olan (kiralık) sözleşmesini uzatmayı kabul etti." @alhadathh
@serhan_akturk:Gece gece sıcak bir son dakika haberi aktarmak istiyorum.
️ Galatasaray, Aytaç Kara ve kulübü Kasımpaşa ile kesin olarak anlaştı. Aytaç Kara, önümüzdeki sezondan itibaren Galatasaray forması giyecek.
Türkiye]Barça’ya gittiği dönem transfer yasağı yüzünden 6 ay biz kiralamak istedik beyimiz komik teklifle cevap verdi ne çabuk unuttunuz. Ha bir önceki attığım postta dediğim gibi affedilmeyecek bir şey yok ama kendisi tv yıldızı olarak takılsın daha iyi
Pis sövmek nasıl oluyor Sn. Üye Sorumlusuarda konusunda bi kaos daha yaşanırsa kulüpte pis söverim. bakıyorum da arda gelmezse siz gidersiniz gibisinden tt yapılmış.
ne ardaymış anasını satayim gelecekse gelsin artık sakız gibi uzadıkça bizde önümüzdeki seneden veriyoruz suan.
ne oldu da istemiyor acaba yönetim ardayı. sözünü yememek için mi başka bir şeyler mi var.