Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine gündem arda hadi bakalım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ardanın gelmesini istemedim ama şu an zaten bitik durumdayız, kadroda büyük değişimler olacak. Yani arda gelipte iyi giden takımı bozacak durumu yok. Adam has galatasaraylı buraya gelmeyi çok istiyor belliki. Gelsin 1-2 yıl ama uygun bi para alacaksa, çok para verilirse karşıyım.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yurt disinda oynayan yerliler:

ertugrul ersoy (umut'la birlikte birinci lige cikamadi takimiyla)
umut bozok (yetersiz)
umut meras (en iyi yerli sol bek)
halil dervisoglu (yeni transfer yapti ama kiralanabilir belki)
kaan ayhan (ayrilacak)
ahmed kutucu (muhtemelen kiralamazlar ama yazalim)
kenan karaman (ayrilir)
yunus malli (satmak istiyorlar)
mert cetin (kiralanabilir, oynatmiyorlar)
enes ünal (villarreal oynatmaz)
okay yokuslu (küme düsmezse alamayiz)

Günaydın renktaş,

Buna ek olarak şunları da ekleyelim ki bazıları ile görüşme halindeyiz.

1. Mert Yılmaz (FC Bayern II, 21 yaşında ve sağ bek. Bayern München a takıma alma durumu gözükmüyor.)
2. Salih Özcan (Köln takımına geri döndü, 22 yaşında ve merkez orta saha. Köln takımında kalmayacak gibi ;). )
3. Erkan Eyibil (Mainz a takımına yükseldi, 19 yaşında ve ofansif orta saha oyuncusu hemde solak.)
4. Melih İbrahimoğlu (Rapid Wien, bu sene a takıma yükselmişti fakat forma şansı bulamadı, 20 yaşında ve merkez orta saha oyuncusu.)
5. Ercan Kara (Rapid Wien, ilk yarı ikinci ligde fırtına gibi esti ve devre arası birinci lige transfer oldu ve 9 maçta 3 gol ve 1 asist yaptı. Henüz 24 yaşında ve 1.92 boyunda pivot gibi pivot.)
6. Sinan Bolat (herkesin bildiği eski kalecimiz, bonservisi elinde)

arda konusunda bi kaos daha yaşanırsa kulüpte pis söverim. bakıyorum da arda gelmezse siz gidersiniz gibisinden tt yapılmış.

ne ardaymış anasını satayim gelecekse gelsin artık sakız gibi uzadıkça bizde önümüzdeki seneden veriyoruz suan.

ne oldu da istemiyor acaba yönetim ardayı. sözünü yememek için mi başka bir şeyler mi var.

Emre'yle Arda karşılaştırmalarını çok anlayamıyorum. Teknik özelliklerine bakarsak, Emre yıllardır oynadığı takımlara çok büyük katkılar verdi, Yani karakterini bi kenara koyarsak bizim ortasahada tam ihtiyacımız olan oyuncu tipi, 40 yaşına gelmesine rağmen hala katkı veriyor. Arda ise 3 yıldır top oynamıyor,
Emre karakter olarak lider özellikte, saha içinde hem takıma hakim hem hakem üzerinde hem taraftar üzerinde otorite kurabiliyor. Saha dışında da takıma abilik edebiliyor. Yönetimle köprü vazifesi görüyor. Hele şu sıralar sportif direktör gibi. Futbol Camiasında belli bir ağırlığı var.
Arda ise saha içinde saatli bomba hakemin yakasına yapışıyor. krampon fıtlatıyor. Takım içinde toparlayıcı olmayı bırakın dağıtıcı. Gruplaşmalar yapıyor. Hocalarla kavgalı, takım arkadaşlarıyla kavgalı. Saha dışında hastane basıyor, silah çekiyor...
Dediği gibi iyi Galatasaraylıysa gelmez,, dışardan elinden geldiğince destek verir. Siyasi işleri de bi kenara bırakır

arda konusunu taraftar büyüttü cünkü fatih hoca bu sefer teklif eder belki ama ısrar etmez başkanın hastalıgı sebebiyle fatih hocanın ısrarcı olacagını sanmam

Ardanin futbolculugu su anki form, katkisi vs. Tartisilir ama ne yanlis yapmis merak ediyorum. Arda yanlis yaptiysa Ozan da yanlis yapti Bu mantikla.

Barça’ya gittiği dönem transfer yasağı yüzünden 6 ay biz kiralamak istedik beyimiz komik teklifle cevap verdi ne çabuk unuttunuz. Ha bir önceki attığım postta dediğim gibi affedilmeyecek bir şey yok ama kendisi tv yıldızı olarak takılsın daha iyi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@serhan_akturk: ✍️ Gece gece sıcak bir son dakika haberi aktarmak istiyorum.

️ Galatasaray, Aytaç Kara ve kulübü Kasımpaşa ile kesin olarak anlaştı. Aytaç Kara, önümüzdeki sezondan itibaren Galatasaray forması giyecek.

Elabdellaoui’yi kadrosuna katan ve Donk’la yeniden anlaşan Galatasaray’da yabancı futbolcu sayısı 15’e çıktı. Galatasaray, 5 yabancıyı gönderebilirse orta sahaya 2, forvet ve kanatlara da en az 1’er takviye yapacak.

@AliNaciKucuk

Barça’ya gittiği dönem transfer yasağı yüzünden 6 ay biz kiralamak istedik beyimiz komik teklifle cevap verdi ne çabuk unuttunuz. Ha bir önceki attığım postta dediğim gibi affedilmeyecek bir şey yok ama kendisi tv yıldızı olarak takılsın daha iyi

O 'komik' söylemi üzerinde ne kadar durdunuz be. Adam aciklamis iste 'Komik cünkü Galatasaraydan beni kimse istemedi' dedi. Gazeteciler araciligi ile gönderilen bir tekliften konusuluyordu. Ama umrumda degil. Adam cogunuzdan daha da Galatasarayli. Gelsin gelmesin umrumda da degil.

arda konusunda bi kaos daha yaşanırsa kulüpte pis söverim. bakıyorum da arda gelmezse siz gidersiniz gibisinden tt yapılmış.

ne ardaymış anasını satayim gelecekse gelsin artık sakız gibi uzadıkça bizde önümüzdeki seneden veriyoruz suan.

ne oldu da istemiyor acaba yönetim ardayı. sözünü yememek için mi başka bir şeyler mi var.
Pis sövmek nasıl oluyor Sn. Üye Sorumlusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt