- 4 Ağustos 2009
- 90.859
- 72.143
- 5.358
Gel artik be KralArda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar gg
Monaco, teknik direktör Roberto Moreno'nun görevine son verdi. (L'Equipe)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
vala gelir veya gelmez çok umurumda değil. benim sıkıntım yönetim hoca arası tatsızlık çıkacak olan gene galatasaray'a olacak.
kaçınılmaz son
ben ortadayım vala ikisi de sağolsun sıcarım ardanın sağ bacağına. tatsızlık çıkmasın derdimiz odeğmeyecek biri için hoca yönetimle didişme yoluna giderse (kulübe zarar vereceğini bile bile) bırakıp gitsin.
Bu konuda yönetimin yanındayım ben, çoğu terimcinin de bu konuda yönetimin kararını desteklediğinden eminim
yalnız bu kadar aradan sonra arda nın gelip başarılı işler yapmama ihtimali yok. 2 dir istenmeyen adam rolünde, diğer yanda da herşeye rağmen kendini isteyen bir hoca var. yüzünü kara çıkarmama adına çok ekstra işler yapabilir.
Ruiz'in Marcao'ya kıyasla artıları pozisyon bilgisi ve ayakları (daha iyi bana göre) eksileri ise hız ve çabukluğu.
Hava toplarında eşit görüyorum.
Marcao 12-13 milyon euro satılırsa yerine Ruiz konulur mu? bonservisi olmadığı için hani 2 yıllık kontrat ile geçiş olarak kullanılabilir neticede büyük bir tecrübesi var.
evet bu bütün dünyada ortak bir eylem gel gelelim bunun yaninda futbol oynama gücü diye çok daha büyük bir ek özellik var. Asıl sorun bu.Bonservis ve yüksek maaş,uzun sözleşmeler olmadığı sürece 28 yaş üstü transferde sıkıntı yok bence.ama takım yaş ortalamasını da dengede tutmak lazım