Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sercan Dikme

@sercan_dikme
· 1 sa
Ruiz’in Türkiye’den ayrılmasında havaalanı/uçak bileti işlemlerine Galatasaray kulübü personelleri yardımcı oldu.

Mehmet Ayan

@mehmetayan75

·
10d

Sercan'ın doğru haberini ayrıntılandırayım. Ruiz'e yardımcı olan kişinin adı Ali Yağcı. Kendisi G.Saray personeli.

vala gelir veya gelmez çok umurumda değil. benim sıkıntım yönetim hoca arası tatsızlık çıkacak olan gene galatasaray'a olacak.

kaçınılmaz son

değmeyecek biri için hoca yönetimle didişme yoluna giderse (kulübe zarar vereceğini bile bile) bırakıp gitsin.

Bu konuda yönetimin yanındayım ben, çoğu terimcinin de bu konuda yönetimin kararını desteklediğinden eminim

değmeyecek biri için hoca yönetimle didişme yoluna giderse (kulübe zarar vereceğini bile bile) bırakıp gitsin.

Bu konuda yönetimin yanındayım ben, çoğu terimcinin de bu konuda yönetimin kararını desteklediğinden eminim
ben ortadayım vala ikisi de sağolsun sıcarım ardanın sağ bacağına. tatsızlık çıkmasın derdimiz o

yalnız bu kadar aradan sonra arda nın gelip başarılı işler yapmama ihtimali yok. 2 dir istenmeyen adam rolünde, diğer yanda da herşeye rağmen kendini isteyen bir hoca var. yüzünü kara çıkarmama adına çok ekstra işler yapabilir.
tumblr_ogc6xty4cq1ujmvy2o1_500.jpg

Ahmet Ağaoğlu: "Ben senin sermaye artışını, vergi uzlaşmasını kabul etmem diyor. Vergi affı neden oldu diyor. Yahu Allah'ın adamı, bu senin problemin değil. Sen gelire ve gidere bak. 1960'tan beri bu ülkede vergi affı gündeme geliyor, çok mu garibinize gitti dedim."

:D

dogruysa ceza kalkmaz gibi

Aurelio Buta
Jordan Lotomba
Issa Kabore
Dion Lopy
Kamaldeen Sulemana
Mohammed Diomande
Bellegarde
Ivan Angulo
Osman Bukari

Devam edebilirim hocam ama siz yine 30+ oyuncularin pesinden gitmeye devam edersiniz. Ne yapacaginiz genc oyuncuyu, verin 30+ oyunculara 8-9m bonservis bir de yillik 3-4m mis gibi sozlesme.

Ruiz'in Marcao'ya kıyasla artıları pozisyon bilgisi ve ayakları (daha iyi bana göre) eksileri ise hız ve çabukluğu.
Hava toplarında eşit görüyorum.
Marcao 12-13 milyon euro satılırsa yerine Ruiz konulur mu? bonservisi olmadığı için hani 2 yıllık kontrat ile geçiş olarak kullanılabilir neticede büyük bir tecrübesi var.

Ahmet Ağaoğlu: "Mahkemede UEFA avukatının kullandığı üslubu beğenmedik."

Ruiz'in Marcao'ya kıyasla artıları pozisyon bilgisi ve ayakları (daha iyi bana göre) eksileri ise hız ve çabukluğu.
Hava toplarında eşit görüyorum.
Marcao 12-13 milyon euro satılırsa yerine Ruiz konulur mu? bonservisi olmadığı için hani 2 yıllık kontrat ile geçiş olarak kullanılabilir neticede büyük bir tecrübesi var.

Ayakları mı :D Lig içinde ayağı Marcao'dan daha iyi olan tek stoper yok.

Ahmet Ağaoğlu: "Yargıçlar Kurulu'nun başındaki insan, 80 yaşında, emekli bir ağır ceza hakimi. Adamın hayatı ceza vermekle geçmiş. Yani... Ceza hakiminin karşısına gittiğiniz zaman ceza yersiniz"

Bonservis ve yüksek maaş,uzun sözleşmeler olmadığı sürece 28 yaş üstü transferde sıkıntı yok bence.ama takım yaş ortalamasını da dengede tutmak lazım
evet bu bütün dünyada ortak bir eylem gel gelelim bunun yaninda futbol oynama gücü diye çok daha büyük bir ek özellik var. Asıl sorun bu.
4 senede 20 maça çıkmış 28 yaşında barcelonada yürüyor üst düzey oynayamaz diye sürgüne gönderilmiş oyuncular değil, 28 yasında hala gözünde futbol oynama ateşi olan sneijder gibi futbolcular.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt