Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sercan Dikme

@sercan_dikme
· 1 sa
Ruiz’in Türkiye’den ayrılmasında havaalanı/uçak bileti işlemlerine Galatasaray kulübü personelleri yardımcı oldu.

Mehmet Ayan
@mehmetayan75

·
10d

Sercan'ın doğru haberini ayrıntılandırayım. Ruiz'e yardımcı olan kişinin adı Ali Yağcı. Kendisi G.Saray personeli.
V.Ruiz'in İspanya dönemleri olsa veyahut Beşiktaş'a ilk geldiği sakatlık öncesi dönemi olsa bu habere çok sevinirdim. Ama üst üste yaşadığı sakatlıklar gerçekten çok çok geri attı onu umarım teknik ekip bunun farkındadır

Bir de aynı hatayı Babel transferinde de yaptık daha önce takımını ödemeler yüzünden yarı yolda bırakmış bir oyuncu yarın öbür gün senin takımında da huzursuzluk çıkartır Victor Ruiz 'de eğer Beşiktaş yöneticileri yalan söylemiyor ise sadece pandemi sürecindeki alacakları yüzünden gitti diyorlar ki Galatasaray'da öyle günü gününe ödeme yapabilen bir takım değil

Ali Koç: "Yabancı sayısının aşağı inmesiyle altyapıdan oyuncu gelecek diye bir garanti yok."
İlk defa Ali Koç'a katılıyorum, yabancı sınırı filan çok boş geliyor bana oynatmak isteyen yerliyi de oynatır altyapıdan genci de çıkarır koyar takıma

Haydi diyelim yabancı sınırı geldi yerli oynatmamız lazım Atalay oynamaz Jimmy oynar bu takımda haydi diyelim alt yapıdan yetiştirdiğin oyuncuyu oynatma zorunluluğu getirdiler Emre Çolak gelir Arda gelir onlar oynar alt yapıdaki gençler yerine

Bu düşünce tarzını değiştirmemiz gerekiyor öncelikle yoksa sınırlamayla zorlama ile olacak iş değil bu

rodop yalan söylüyor tabii ki ama doğru söylüyor ise o isim weissman

Terim ozel olarak oyuncu transfer etmeye calisiyorsa ayvayi yedik mumkunse transfere hic karismasin scout kimi derse onu alip oynatmaya calissin

Bugun belhanda ile feg son maçına çıkar.ikiside sınırdaymıs.sarı görür son maça gelmezler

Scout işi transferler olsa keşke hep ama yine beklentim yok. Muhtemelen yine bilindik oyunculara kiralık/bonservis neyse yatırım olur.
Bu şekilde devam edilecekse bile bir zahmet adamın kalitesi-yeteneği oranında ederi ne ise o verilsin.
Mesela Belhanda Avrupa'da belki en fazla 1,5m maaş alabilir. Bu adama bonuslarla 3,5 civarı verirsen tabi kazıklayacak arap takımı ara dur sonra.
Dünyadaki diğer takımlarda 1m maaş alabilecek adamlara 3-4m vermeye doymuyoruz. Keza yerli oyuncular için de geçerli. Ederi 250k olan yerli oyuncuya 1-1,5m vermeyeceksin. Kabul etmiyorsa gitsin başka kulübü sömürsün. Altyapı oyuncumu oynatırım daha iyi.

sepetlenmesi gerekenler listesi

belhanda
sener
feghouli
jimmy
maicon
babel
mariano
donk
falcao
selcuk

takimda 30 üstü muslera ve adem disinda kimse kalmasin

@Hakan Duz @Hidayet Sarıdağ
Guzel liste ama eksik.

Ben Falcaoyu 1 sezon daha tutardim + Lyundama + Marcao & Muslera gerisinin topunu sepetlerdim

Ne yapiyor sag/sol bek, komple orta saha + kanatlar + yedek forvet ve komple yedek takim. 8+4 var

Yas ortalamasi 24/26 arasi bi takim kurardim...

Butun satilan oyunculardan bi 50 kagit alsak 5 milyondan 10 tane oyuncu eder + free agent. 0dan bi kadro kur.

Ilk 11 de

Muslera
Marcao
Lyundama
Falcao var

Yani ilk 11 e 4 yabanci 3 yerli oyuncu gerekli

50 milyonu 7 ye bolunce ortalama 7 milyonluk transfer yapabiliyoruz. Bu 50 milyonu komple ilk 11 e harca, yedekleride free agent veya kiraliklar oldumu tamamdir bu is.

Sadece su sikinti var... Selcuk / Burak zamanindaki gibi TS den Abdulkadiri, Ugurcani almak gerekiyor. Bsb den Kahveci bjk den alabilirsek Dorukhani veya yurtdisina acilan yerli oyunculari fahis fiyatlara tekrar Turkiyeye getirmemiz gerekiyor.
Piyasada GALATASARAY yani Champions league seviyesinde yerli oyuncu oldugunu dusunmuyorum (Caglar-Merih haric).

Su yabanci siniri cok boktan birsey oldu!

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu Emre Kılınç hakikaten bu kadar iyi mi ?

Sanki kaçan Mert Hakan daha büyük bir Balık çıkacak gibi ama bakalım.

Birisi Next Turkish Mertens diyor;
başkası ise...:

Anadolu dan gelen kaç tane genç türk oyuncu tuttu son 10 yıl da ? Küçük takım dan gelen Süper Lig Ofansif oyuncuları büyük takım da alıştığı alanı bulamıyor. Burda mesela oyuncunun top kontrolü ve "dar alan oyununu" iyice analiz etmeli

Ekli dosyayı görüntüle 85853
2side les GALATASARAY/ Champions league ayarinin yakininda bile degiller

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Seri gelecek sezon kadroda olmali diyen kaldi mi acaba? Pas pas pas netice 0 midem bulaniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt