Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri gelecek sezon kadroda olmali diyen kaldi mi acaba? Pas pas pas netice 0 midem bulaniyor
Serinin ileri pas attığı adamlar top taşıyabiliyor mu ? Götü büyük feg ile ömer aldığı topu adama geri veriyor messi mi göbekten topla gidip savunmayı delsin istiyosunuz anlamadım.Seri çıksın en az 3 4 gol yeriz

Guzel liste ama eksik.

Ben Falcaoyu 1 sezon daha tutardim + Lyundama + Marcao & Muslera gerisinin topunu sepetlerdim

Ne yapiyor sag/sol bek, komple orta saha + kanatlar + yedek forvet ve komple yedek takim. 8+4 var

Yas ortalamasi 24/26 arasi bi takim kurardim...

Butun satilan oyunculardan bi 50 kagit alsak 5 milyondan 10 tane oyuncu eder + free agent. 0dan bi kadro kur.

Ilk 11 de

Muslera
Marcao
Lyundama
Falcao var

Yani ilk 11 e 4 yabanci 3 yerli oyuncu gerekli

50 milyonu 7 ye bolunce ortalama 7 milyonluk transfer yapabiliyoruz. Bu 50 milyonu komple ilk 11 e harca, yedekleride free agent veya kiraliklar oldumu tamamdir bu is.

Sadece su sikinti var... Selcuk / Burak zamanindaki gibi TS den Abdulkadiri, Ugurcani almak gerekiyor. Bsb den Kahveci bjk den alabilirsek Dorukhani veya yurtdisina acilan yerli oyunculari fahis fiyatlara tekrar Turkiyeye getirmemiz gerekiyor.
Piyasada GALATASARAY yani Champions league seviyesinde yerli oyuncu oldugunu dusunmuyorum (Caglar-Merih haric).

Su yabanci siniri cok boktan birsey oldu!

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Falcaoyu niye tutucan mangal yapsin diye mi? Nasil bu kadar ismine bakip yorumluyorsun anlamiyorum. Adam bu sene 30 mac kacirdi. Oynadığında da topa vuracak hali yoktu. En yakin zamanda gitsin

fakir bilicası donk
20 milyonluk Marcao
fakir bakasetası akbaba
ne oynadığı belli olmayan saracchi
süper 10 numara leshanda
fakir İlhan parlağı adem
2.ci sınıf yeni sabrimiz Ömer ki Sabri bunların tamamından iyi oyuncuydu 6,7 maçtır şut yok atakta yok , önünüzdeki yıl biz cooook daha kan dışkılarız maç izlerken

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Basaksehir'in 100 bine euro'ya aldigi Da Costa'yi 4.5 milyona araplara satmisti. Biz ise 8 milyona aldigimiz Maicon'u kiralik gittigi takim ile sampiyon olmasina ragmen sadece 3 milyona satacagiz. Demek ki bizimkiler oyuncu satmayi beceremiyorlar.

Başladı futbol cahilleri yine Seri’yi eleştirmeye.

Ilerde topu taşıyacak bir Bifouma bile yok. Onyekuru’yu geçtim be.

Ileri oynasın. Kime oynayacak birader bu adam? Ömer’e mi?

Futbol bilgileri -10 olanlar Seri’yi eleştiriyor.

TAKIM ILERI GIDEMIYOR ILERI, PAS ISTASYONU BULAMIYOR HERIF ANLAYIN ŞUNU ARTIK.

Takımdan cacık olmaz. Seneye de bu takım ilk 3’e giremez.

Ahmet Çalık, Taylan, Jimmy gibi oyuncular Galatasaray’da forma giymemeli. Bu forma bu kadar ucuz olmamalı.

Sırf bedava diye her oyuncuyu transfer edemezsin. Taylan oyuna girdi, bir pozisyonda çok basit bir orta vermesi gerekirken topu auta attı. Öyle zor bir top olsa sesimi çıkarmam ama bu tam bir rezillk idi.

Serinin ileri pas attığı adamlar top taşıyabiliyor mu ? Götü büyük feg ile ömer aldığı topu adama geri veriyor messi mi göbekten topla gidip savunmayı delsin istiyosunuz anlamadım.Seri çıksın en az 3 4 gol yeriz
Evet gecen sene serisiz her mac 4 yiyorduk degil mi? Adamin tek ozelligi bazen o da bazen iyi pas atabilmesi. Ben gol istiyorum asist istiyorum. 6 numara oynayacaksa top kapsin adam gecirmesin melo gibi olsun istiyor. Bu adam ne 6 ne 8 ne 10 hicbir sey oynamiyor. Takim paslacasak diye 10 dk bekliyoz. Ndiayeli gomisli sezonda her mac 10 posisyona giren takim simdi giremiyor. Olay bu kadar basit

Seneye eğer şampiyonluk iddiamız olmasını istiyorsak kesin kalması gereken yabancılar:
Muslera, Marco, Luyinduma, Sarrachi, Seri, Falcao, Diagne

Feg, Bel, seneye bu takımda olmaması gerekiyor ki, takim bunlara bakıp demotive olmasın.

Hoca bırakmadığı sürece bir yere gitmez, kimse boşuna hayal kurmasın. Bu yönetim hocayı gönderemez.

Bunak rodopun bahsettiği isim hulk olabilir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet gecen sene serisiz her mac 4 yiyorduk degil mi? Adamin tek ozelligi bazen o da bazen iyi pas atabilmesi. Ben gol istiyorum asist istiyorum. 6 numara oynayacaksa top kapsin adam gecirmesin melo gibi olsun istiyor. Bu adam ne 6 ne 8 ne 10 hicbir sey oynamiyor. Takim paslacasak diye 10 dk bekliyoz. Ndiayeli gomisli sezonda her mac 10 posisyona giren takim simdi giremiyor. Olay bu kadar basit
Aynı takım mı ? Melo kimlerle oynuyodu şuan Seri kiminle oynuyor ortasahada bana bi anlatır mısın ? Takım zaten dağılmış 4 4 2 gibi oynuyosun Emre Akbaba ile sol kenar oyuncusu sağ kenar oyuncusu feghouli ikiside mal gibi habire göbeğe geliyor oldumu sana göbekte 5 adam nereye pas yapacak bu adam.belhandadan bahsetmiyelim yine kaç tane saçma sapan top kaptırıp kontraatak yedik.Geçen sene presten top çıkaramıyoduk bu sene çok rahat orta alana geliyoruz ama topu ordan götürecek iki kenar adamın yok top tekrar hooop geri bek oyuncularına dönüyor.önce bunları çözeceksin ki bu adam nasıl top oynuyor ondan sonra gör.Savunma yönü zayıf evet ama maddi gücünde bu kadar daha iyisini sana vermezler zaten

Seri'yi kimse asist veya gol atmadığı için eleştirmiyor ki. Geçen sene geldiğinde burada bayram etmiştim ama maalesef büyük hayal kırıklığı oldu neden bize kadar düştüğü ortada.

Seri'yi eleştirmemizin sebebi orta sahada oynayıp tek bir tane top kapmaması veya ikili mücadele kazanamaması.

Tamam adamın fiziği küçük, öyle yırtıcı biri de değil fakat ben 6 numara oynayacağım diyorsa orada o mücadeleyi verecek kimse kusura bakmasın.

Oldu o zaman ben teknik bir oyuncuyum top bizdeyken oynarım top rakipteyken beklerim.

Futbol maalesef eskisi gibi oyunun tek tarafını oynayan oyuncuları kaldırmıyor artık.

Ha gelecek yıl azman iki kişilik oynayan bir 6 numara bulurlar bu çakma Xavi'de da yanında oynamayı kabul ederse ancak öyle olur...

Aynı takım mı ? Melo kimlerle oynuyodu şuan Seri kiminle oynuyor ortasahada bana bi anlatır mısın ? Takım zaten dağılmış 4 4 2 gibi oynuyosun Emre Akbaba ile sol kenar oyuncusu sağ kenar oyuncusu feghouli ikiside mal gibi habire göbeğe geliyor oldumu sana göbekte 5 adam nereye pas yapacak bu adam.belhandadan bahsetmiyelim yine kaç tane saçma sapan top kaptırıp kontraatak yedik.Geçen sene presten top çıkaramıyoduk bu sene çok rahat orta alana geliyoruz ama topu ordan götürecek iki kenar adamın yok top tekrar hooop geri bek oyuncularına dönüyor.önce bunları çözeceksin ki bu adam nasıl top oynuyor ondan sonra gör.Savunma yönü zayıf evet ama maddi gücünde bu kadar daha iyisini sana vermezler zaten
Guzel.kardesim bu serinin aldigi ucret yillik 2.5 kirasi 1.5 managerlik bonus falan derken 5m oluyor. Ben sana melo gibi 10 tane oyuncu bulurum bonservisi 5m euro. Adama defansi zayif diyorsun adam 6 numara oynuyor. Hucumu iyi mi? Şut cekiyor kaleye giderken sönüyor şutu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt