Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selçuk teknik ekibe katılıyor

bence hocanın planı arda'yı da alıp futbolu bırakınca diğer yardımcısı yapmak

daha sonra da içlerinden birine takımı emanet edip emekli olmak. düşük ihtimal başkanlığa oynar ama yaşı da ilerlediği için pek sanmıyorum

tutar mı bilmiyorum ama bence net şekilde bunu düşünüyor.

Serinin ileri pas attığı adamlar top taşıyabiliyor mu ? Götü büyük feg ile ömer aldığı topu adama geri veriyor messi mi göbekten topla gidip savunmayı delsin istiyosunuz anlamadım.Seri çıksın en az 3 4 gol yeriz
6 nunaradan kimse messi olmasini beklemiyor guclu olmali hizli olmali defansif mudahaleleri cok iyi olmali topla iliskiside fena olmamali .Bunlardan sadece tek bi ozellik seride var topla arasi iyi, iyi bir pasor sadece o kadar buda bize yetmez yetmedi bunu anlamak cok mu zor???

Serinin ileri pas attığı adamlar top taşıyabiliyor mu ? Götü büyük feg ile ömer aldığı topu adama geri veriyor messi mi göbekten topla gidip savunmayı delsin istiyosunuz anlamadım.Seri çıksın en az 3 4 gol yeriz
6 nunaradan kimse messi olmasini beklemiyor guclu olmali hizli olmali defansif mudahaleleri cok iyi olmali topla iliskiside fena olmamali .Bunlardan sadece tek bi ozellik seride var topla arasi iyi, iyi bir pasor sadece o kadar buda bize yetmez yetmedi bunu anlamak cok mu zor???
[/QUOTE]
Zor hocam demekki kusura bakma ben farklı düşünüyorum.

Belhanda ve feghouli takimi satmis,omer mevkisinde oynamiyor,adem kendini salmis.emre akbaba nasil bi futbol oynayabilir acaba bunlarla?feghouli topu kolay bi pozisyonda bilerek ona birakmadi mesela.emre surekli verkaca girip pozisyon ariyo.feghouli sadece bir kez denedi emreyle,ademle denedi sonra emre.ama cok az oluyo bunlar.seri mesela,defansif acidan yine cok iyiydi ama etrafinda paslasacagi,onun oyunu grnisletmesini saglayacak ne kanat var,ne hucum oyuncusu.sarachi ise 6 ay top oynamadan geldi,iyi basladi ve sakatlik geçirdi.sonra toparlanacakken pandemi girdi araya ve iyi donemedi tum takim gibi.daha 98 dogumlu ve hucum icin gercekten cok yetenekli bi futbolcu.ılk geldiginde direkt ayaga pas atip asist yapiyodu.kraldi vs.dogru degerlendirmek lazim takimi.cok yanar doner yorumlar var

Zor hocam demekki kusura bakma ben farklı düşünüyorum.
[/QUOTE]
Seri bize gore bi oyuncu degil

Adamın fotoğrafını paylaştın, bugün futbolu bıraktı

Bisey deneyelim
397

Önünde Belhanda'yı idare edebilen, gerektiğinde hem sola(özellikle ruh gibi dolaşan Mariano'yu defansif anlamda yanlız bırakan Feghouli'nin) hem sağa yardıma gidebilen o olmasa ilk yarı 2-0 geride olacağımızı göremeyen Seri'yi eleştiren bütün arkadaşların futbol yorumlamayı bırakmalarını rica ediyorum.

bir ara bizimle adi gecen ze luis porto'ya gitmis ama ilk 4-5 hafta disinda top oynamamis adam. en son aralik'ta gol atmis ligde. ya sakat ya kulübede oturuyor. tetteh desen balonun teki. bizim listedeki elemanlarda cidden is yok.

Şu takıma iki tane hızlı dribbling yapan orta yapabilen kanat oyuncusu alsak rahat rahat ligi götürürüz ama nerde çöp var peşindeyiz

yeni sezona ya arda gelir ya terim gider gibi reyz. ne diyorsun
geldi bile hıyar
dün twitcileri görmedin mi baya baya cengo başkana saldırıyorlardı. geçen sefer zamanın kısıtlı olması sayesinde kurtardı ama bu kez zamanda bol.
hoca gitmez şampiyon olursak bırakır demiştim bi defa ama durum ortada

Belhanda ve feghoulinin kotu olmasi omerin yetersiz olmasi serinin iyi oldugu anlamina gelmez pasor 6 numara bizim ulkemizde islemez he serinin onune iki tane yardiran 8 bulursan ozaman olur

Bu butceyle iki 8 bulmayacagimiza gore savasan isiran 6 lazim seri bize cok luks elimde sahin var sahine mercedes motoru takiyorum kasa motoru kaldirmaz motor dagilir bizimkide bu misal seriye gore takim kurarsak dagitiriz her yeri seri gitsin psg dortmund gibi takimlarda oynasin elmas gibi parlar bize essien lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt