Hasan Altın
Tecrübeli Üye
- 30 Temmuz 2009
- 5.316
- 1.730
- 1.748
Modric mi yok artık..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 nunaradan kimse messi olmasini beklemiyor guclu olmali hizli olmali defansif mudahaleleri cok iyi olmali topla iliskiside fena olmamali .Bunlardan sadece tek bi ozellik seride var topla arasi iyi, iyi bir pasor sadece o kadar buda bize yetmez yetmedi bunu anlamak cok mu zor???Serinin ileri pas attığı adamlar top taşıyabiliyor mu ? Götü büyük feg ile ömer aldığı topu adama geri veriyor messi mi göbekten topla gidip savunmayı delsin istiyosunuz anlamadım.Seri çıksın en az 3 4 gol yeriz
6 nunaradan kimse messi olmasini beklemiyor guclu olmali hizli olmali defansif mudahaleleri cok iyi olmali topla iliskiside fena olmamali .Bunlardan sadece tek bi ozellik seride var topla arasi iyi, iyi bir pasor sadece o kadar buda bize yetmez yetmedi bunu anlamak cok mu zor???Serinin ileri pas attığı adamlar top taşıyabiliyor mu ? Götü büyük feg ile ömer aldığı topu adama geri veriyor messi mi göbekten topla gidip savunmayı delsin istiyosunuz anlamadım.Seri çıksın en az 3 4 gol yeriz
Zor hocam demekki kusura bakma ben farklı düşünüyorum.6 nunaradan kimse messi olmasini beklemiyor guclu olmali hizli olmali defansif mudahaleleri cok iyi olmali topla iliskiside fena olmamali .Bunlardan sadece tek bi ozellik seride var topla arasi iyi, iyi bir pasor sadece o kadar buda bize yetmez yetmedi bunu anlamak cok mu zor???
Adamın fotoğrafını paylaştın, bugün futbolu bıraktı
Bisey deneyelim
Oyle düsünebilirsin saygı duyarımSeri bize gore bi oyuncu degil
yeni sezona ya arda gelir ya terim gider gibi reyz. ne diyorsungeçen hafta ts ye ne çaktılar ama
geldi bile hıyaryeni sezona ya arda gelir ya terim gider gibi reyz. ne diyorsun
bir ara bizimle adi gecen ze luis porto'ya gitmis ama ilk 4-5 hafta disinda top oynamamis adam. en son aralik'ta gol atmis ligde. ya sakat ya kulübede oturuyor. tetteh desen balonun teki. bizim listedeki elemanlarda cidden is yok.
Samatta bize lazım adamdı. kim bulduysa nokta tespit yapmıştı. Falcao geliyo dediklerinde samatta olur umarım demiştik.Samatta da PL de sadece 1 gol atabildi