Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler Bu Goksel Gumusdag bizde baskanlik yapsaydi basarili olurmuydu?Basaksehir gibi takimi sampiyib yapti ve kac senedir zirveye oynuyor.Zamaninda Dursunlar Polatlar yeribe bu adam baskan olamazmiydi?

Biri bana Selcuk Inan'in antrenörlük tahsili nedir sorusuna cevap verebilir mi acaba? Normalde en klas eski futbolcular bile önce diploma almak icin calisir ve sinavlara girer. Sonra U17 veya U19'da yavas yavas antrenman yaptirir ve basarili olursa kademe atlar. Bizim 3 senedir yatan futbolcumuzun ne gibi bir calismasi var ki hemen Fatih hocanin yaninda a takimin yardimci antrenörü olacak? Selcugu kaptan olarak kimse takmazken yardimci hoca olarak kim taksin? Selcuk öyle esip gürleyen bir oyuncu hic olmadi, takimda bir hakimiyeti yoktu. Antrenörlük diplomasi da yok
Taraftar nazarında son yıllarda antipatikliği zirve yapmış bir futbolcunun eğitim almadan bu işe atılması bence de hatalı karar katılıyorum

Taraftar nazarında son yıllarda antipatikliği zirve yapmış bir futbolcunun eğitim almadan bu işe atılması bence de hatalı karar katılıyorum
Süper Lig seviyesini gectim bir alt ligde hocalik yapamayacak yardimcilarimiz var. Fatih hocanin yaninda oturanlarin hic birinde potansiyel yok. Bülent Korkmaz, Hamza Hamzaoglu ya da bilmem böyle futboldan anlayan bir Galatasarayli yardimci bile yok.

Millet Avrupa play off filan konuşuyor da bu Trabzonun Alanya'yı kupa da yenemeyeceğini herkes biliyor boşa hesap yapmayın seneye Avrupa da yokuz ki pandemi sürecinden dolayı olmamak daha iyi o yoğun maç temposunu kaldıracak bir kadro kurulacağını sanmıyorum ekstra yük olmaktan başka bir şey olmuyor önce şampiyonluğu eze eze alacak kadro kurulsun sonrasında ona ekleme yaparak gidelim

Zannetmiyorum reis ya, mesela ben affettim Selçuk'u futbolu bırakma kararıyla birlikte yaptığı konuşma çok temiz çok içten en az senin benim kadar içten bağlı o Galatasaray'a belli ki neredeyse ağlayacaktı adam dün gece konuşmasını yaparken

Önümüzdeki sezon gelsin yardımcı olarak devam etsin kimsenin buna karşı çıkacağını Selçuk'un Galatasaray'da ne işi var diyeceğini zannetmiyorum. Selçuk antipatik diyoruz da 9 yıl içinde vukuatı olmadı, adamlar tayfasına bulaşmadı Galatasaray kaptanına yakışır davrandı benim gözümde

Keşke bu kadar uzatmadan fiziği düştüğü zamanlar bırakmış olsaydı ama bunlar affedilmeyecek şeyler değil koskoca 9 yıllık Galatasaray kaptanı yani Muslera ile bu süreçte Galatasaray tarihine adını yazdırdı

Millet Avrupa play off filan konuşuyor da bu Trabzonun Alanya'yı kupa da yenemeyeceğini herkes biliyor boşa hesap yapmayın seneye Avrupa da yokuz ki pandemi sürecinden dolayı olmamak daha iyi o yoğun maç temposunu kaldıracak bir kadro kurulacağını sanmıyorum ekstra yük olmaktan başka bir şey olmuyor önce şampiyonluğu eze eze alacak kadro kurulsun sonrasında ona ekleme yaparak gidelim

ts ceza alırsa kupayı kimin aldığının önemi yok. her türlü gideriz. şu mesajda ihtimaller yazıyor.

⚽ SL 19/20 H:34 | Antalyaspor - Galatasaray | 21.00 | 26 Temmuz Pazar

Gerçi doğru TS ceza alırsa her şekilde ilk 6 gider ama bence o kadar ön eleme üstüne lig üstüne sıkıştırılmış fikstüre dayanacak bir kadro kurulacağını düşünmüyorum nereden baksak 13-14 tane oyuncunun yenilenmesi lazım

muhtemelen öyle olur. ön elemeye kalırsak yine feghouli ve belho ile çıkarız maçlara. tam bir cümbüş olur ;D

muhtemelen öyle olur. ön elemeye kalırsak yine feghouli ve belho ile çıkarız maçlara. tam bir cümbüş olur ;D
Onlarla çıkacaksak Türkiye kupasına bile gitmeyelim Feghouli neyse de Belhanda'ya tahammül edecek bir tane adam kalmamıştır Emre Akbaba Belhandanın sırtından şu 10 numarayı söküp alsın

Onlarla çıkacaksak Türkiye kupasına bile gitmeyelim Feghouli neyse de Belhanda'ya tahammül edecek bir tane adam kalmamıştır Emre Akbaba Belhandanın sırtından şu 10 numarayı söküp alsın

gönderilmek istenecekler ama beceremeyeceğiz gibi bir his var içimde.

bari oynasınlar diyerek tekrar sahaya sürülecekler o durumda.

Zannetmiyorum reis ya, mesela ben affettim Selçuk'u futbolu bırakma kararıyla birlikte yaptığı konuşma çok temiz çok içten en az senin benim kadar içten bağlı o Galatasaray'a belli ki neredeyse ağlayacaktı adam dün gece konuşmasını yaparken

Önümüzdeki sezon gelsin yardımcı olarak devam etsin kimsenin buna karşı çıkacağını Selçuk'un Galatasaray'da ne işi var diyeceğini zannetmiyorum. Selçuk antipatik diyoruz da 9 yıl içinde vukuatı olmadı, adamlar tayfasına bulaşmadı Galatasaray kaptanına yakışır davrandı benim gözümde

Keşke bu kadar uzatmadan fiziği düştüğü zamanlar bırakmış olsaydı ama bunlar affedilmeyecek şeyler değil koskoca 9 yıllık Galatasaray kaptanı yani Muslera ile bu süreçte Galatasaray tarihine adını yazdırdı
Konu affetmek değil üstat. Ben sadece antipatik derken son 4 yıldır oynamadığı halde her yıl sözleşmesini uzatmasından bahsettim
Yoksa tabi ben de o efsane sezonun maçlarını izlerken ''Selçuk geliyor gol de geliyor '' lafını duyduğum zaman her zaman duygulanacağım ve güzel anacağım. Ama taraftar içinde böyle düşünmeyenler de var gel gör ki. Ben de bu denli taraftarı ikiye bölecek kararların riskli olduğunu belirttim.
Bu konu üzerine herhangi bir eğitim almamış olması hususuna da yineleyeyim.

fenerli oldugunu dusunupte sonradan yakin oldugum hakan delikanli abi ve sarper abi baya kaliteydi.sinan bilgin abi de oyle.simdi fenerli sandiklarim harbiden fenerli gibiler ve kalitesizler😏

gönderilmek istenecekler ama beceremeyeceğiz gibi bir his var içimde.

bari oynasınlar diyerek tekrar sahaya sürülecekler o durumda.
O kadar maaş bütçesini Avrupa Ligiyle ödeyemeyiz FFP de bu sene zarar etme şansımız da yok eğer ki bu maaş yüküyle başlarsak muhtemelen CL gelirleri de olmayınca -30 m euro civarı zarar çıkar o zaman da UEFA gelir bi 4 senelik daha FFP imzalar ondan sonra bu döngü tekrar başlar :D

Konu affetmek değil üstat. Ben sadece antipatik derken son 4 yıldır oynamadığı halde her yıl sözleşmesini uzatmasından bahsettim
Yoksa tabi ben de o efsane sezonun maçlarını izlerken ''Selçuk geliyor gol de geliyor '' lafını duyduğum zaman her zaman duygulanacağım ve güzel anacağım. Ama taraftar içinde böyle düşünmeyenler de var gel gör ki. Ben de bu denli taraftarı ikiye bölecek kararların riskli olduğunu belirttim.
Bu konu üzerine herhangi bir eğitim almamış olması hususuna da yineleyeyim.

fizikten ziyade oyun aklıyla oynuyordu iyi zamanlarında. belki bu yönünden ötürü oyunun nasıl geliştirileceğine dair fikirleri vardır diye ümit ediyorum.

tabi benimki olumlu düşünce. genelde tutmuyor böyle hamleler ama belki tutar diyeceğiz artık.

O kadar maaş bütçesini Avrupa Ligiyle ödeyemeyiz FFP de bu sene zarar etme şansımız da yok eğer ki bu maaş yüküyle başlarsak muhtemelen CL gelirleri de olmayınca -30 m euro civarı zarar çıkar o zaman da UEFA gelir bi 4 senelik daha FFP imzalar ondan sonra bu döngü tekrar başlar :D

valla üstat ben bu ffp döngüsünden hiç bir zaman çıkamayacağımızı düşünüyorum zaten. ;D

bizim mali tablolar şampiyonlar ligi ve şampiyonluk ile ancak amorti noktasına geliyordu. ya da çok küçük bir kar oluşuyordu.

büyük temizlik yapamazsak fena patlayacağız.

valla üstat ben bu ffp döngüsünden hiç bir zaman çıkamayacağımızı düşünüyorum zaten. ;D

bizim mali tablolar şampiyonlar ligi ve şampiyonluk ile ancak amorti noktasına geliyordu. ya da çok küçük bir kar oluşuyordu.

büyük temizlik yapamazsak fena patlayacağız.
Yüksek maaşlı kim varsa satıp para kazanmaya bakmalıyız seneye şampiyon olup CL gideceksek bile ekstrem ücretler vermek yerine doğru maaş politikasıyla devam etmeliyiz bu düzeni değiştirmezsek her 4-5 senede aynı döngüye girip dururuz tek çare var para için değil başarı elde etmek için bizi seçmeleri gereken oyuncularla yola devam etmeliyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt