Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda gibi mi xd. Büyük Baskan Terimi de postalaaaaar, Arda + Buragi Floryaya sokmaz 1 senedir oldugu gibi xd
Mustafa Başkan artik güçsüz durumda, kulüp su anda apo ve terimin elinde. Ayrica takim iyi giderken bazı seylere hayır demek kolaydır lakin isler kotu gidince taviz vermek durumundasın yoksa kotu sonuçlanan her mactan sonra teknik direktörün cikip üstü kapalı olarak sana sallayabilir ve seni kekolara yem edebilir. Ayrica Arda çoktan geldi farkında değil misin :asd:

Mustafa Başkan artik güçsüz durumda, kulüp su anda apo ve terimin elinde. Ayrica takim iyi giderken bazı seylere hayır demek kolaydır lakin isler kotu gidince taviz vermek durumundasın yoksa kotu sonuçlanan her mactan sonra teknik direktörün cikip üstü kapalı olarak sana sallayabilir ve seni kekolara yem edebilir. Ayrica Arda çoktan geldi farkında değil misin :asd:
cengiz hasta ama yine veto etti. Artik durumu sen düsün. bir de kötü durum varsa Terim kovulur cünkü istedigi hersey yapildi alindi.

Taraftarlar Fikret paralar nerede diye boşuna sormuyordu. Demek ki haklı soruyorlardı.

İstediğin kadro kuruluyor gibi

TD de Okan Buruk olur.
bence fener önümüzdeki sezon da şampiyon olamazsa okan bi sonraki sezon fenerin başına geçer.okan "galatasaraydan başka büyük takım yönetmem"izlenimi vermiyor bana. zaten şuanda bile fener okanı yokluyormuş, fenerde başarısız olsa bile en azından galatasarayın yeni bi efsane çıkarmasını engelleriz diye düşünüyorlardır. koç ve belözoğlunun hayatı galatasaraya çelme takma,paçalarından çekme üzerine kurulu zaten.

Forvet illaki bulunur, once orta saha saglam kurulsun da forvetine, kanadina sonra bakariz.

bence fener önümüzdeki sezon da şampiyon olamazsa okan bi sonraki sezon fenerin başına geçer.okan "galatasaraydan başka büyük takım yönetmem"izlenimi vermiyor bana. zaten şuanda bile fener okanı yokluyormuş, başarısız olsa bile en azından galatasarayın yeni bi efsane ıkarmasını engelleriz diye düşünüyorlardır. koç ve belözoğlunun hayatı galatasaraya çelme takma,paçalrından çekme üzerine kurulu zaten.
Fener bu sezon da patlarsa koç falan kalmaz.

bence fener önümüzdeki sezon da şampiyon olamazsa okan bi sonraki sezon fenerin başına geçer.okan "galatasaraydan başka büyük takım yönetmem"izlenimi vermiyor bana. zaten şuanda bile fener okanı yokluyormuş, fenerde başarısız olsa bile en azından galatasarayın yeni bi efsane çıkarmasını engelleriz diye düşünüyorlardır. koç ve belözoğlunun hayatı galatasaraya çelme takma,paçalarından çekme üzerine kurulu zaten.
Okan'ın Fenere gideceğini sanmıyorum, Başakşehirle başarılı olduğu sürece devam edip Terimin gidişini yoklayacaktır; olmazsa Avrupa denemesi yapar ki ben o potansiyeli görüyorum kendisinde Akhisar döneminden beri.

Burada kritik nokta şu, olur da başkan değişir ve Faruk Süren destekli biri gelirse Okan'ı istemezler.

Onun dışında Başakşehir'den ayrılmak istemesinde pek mana göremiyorum.

o ihtimal de var ama emre iti orda olduğu sürece okan oraya gitmeye herzaman meyilli olacak gibi. o hain hertürlü zarar bize. önce şu emreyi şutlatmamız lazım
Illa ki emre fenere getirmeye çalışacaktır, artik oradan sonrası Okan Hocama kalmis. Ama benim hissiyatıma gore gelecek sezonun sonunda ne emre ne de koç fenerin başında olacaklardır.

Fener seneye sampiyon olamazsa Ali Koc %50 yine secilir ama Emre ile yollari ayirirlar. O borcun altina Ali Koc disinda kimse girmez gibi.

İrfan can ayrılmış başaktan.Büyük ihtimal avrupadan 1 takıma satılacak.

Fb seneye de sampiyon olamazsa ali koc bırakır.

22x Turkish Champions

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt