Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.855
- 66.888
- 5.003
yabancı sınırı meselesi iptal olmazsa alalım heis. ne diyonAha geliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yabancı sınırı meselesi iptal olmazsa alalım heis. ne diyonAha geliyor.
Arda gibi mi xd. Büyük Baskan Terimi de postalaaaaar, Arda + Buragi Floryaya sokmaz 1 senedir oldugu gibi xdAha geliyor.
Şöyle düşünmek lazım bizimkiler gidip daha iyisini alabilirler mi? Cevap belli olduğuna gore gelsin tabi.yabancı sınırı meselesi iptal olmazsa alalım heis. ne diyon
İstediğin kadro kuruluyor gibiAha geliyor.
Mustafa Başkan artik güçsüz durumda, kulüp su anda apo ve terimin elinde. Ayrica takim iyi giderken bazı seylere hayır demek kolaydır lakin isler kotu gidince taviz vermek durumundasın yoksa kotu sonuçlanan her mactan sonra teknik direktörün cikip üstü kapalı olarak sana sallayabilir ve seni kekolara yem edebilir. Ayrica Arda çoktan geldi farkında değil misinArda gibi mi xd. Büyük Baskan Terimi de postalaaaaar, Arda + Buragi Floryaya sokmaz 1 senedir oldugu gibi xd

cengiz hasta ama yine veto etti. Artik durumu sen düsün. bir de kötü durum varsa Terim kovulur cünkü istedigi hersey yapildi alindi.Mustafa Başkan artik güçsüz durumda, kulüp su anda apo ve terimin elinde. Ayrica takim iyi giderken bazı seylere hayır demek kolaydır lakin isler kotu gidince taviz vermek durumundasın yoksa kotu sonuçlanan her mactan sonra teknik direktörün cikip üstü kapalı olarak sana sallayabilir ve seni kekolara yem edebilir. Ayrica Arda çoktan geldi farkında değil misin![]()
Iki ay sonra gorucez bakalim Musapcengiz hasta ama yine veto etti. Artik durumu sen düsün. bir de kötü durum varsa Terim kovulur cünkü istedigi hersey yapildi alindi.
bence fener önümüzdeki sezon da şampiyon olamazsa okan bi sonraki sezon fenerin başına geçer.okan "galatasaraydan başka büyük takım yönetmem"izlenimi vermiyor bana. zaten şuanda bile fener okanı yokluyormuş, fenerde başarısız olsa bile en azından galatasarayın yeni bi efsane çıkarmasını engelleriz diye düşünüyorlardır. koç ve belözoğlunun hayatı galatasaraya çelme takma,paçalarından çekme üzerine kurulu zaten.İstediğin kadro kuruluyor gibi
TD de Okan Buruk olur.
bu vizyonsuzu isteyenlere hayretle bakıyorum
Fener bu sezon da patlarsa koç falan kalmaz.bence fener önümüzdeki sezon da şampiyon olamazsa okan bi sonraki sezon fenerin başına geçer.okan "galatasaraydan başka büyük takım yönetmem"izlenimi vermiyor bana. zaten şuanda bile fener okanı yokluyormuş, başarısız olsa bile en azından galatasarayın yeni bi efsane ıkarmasını engelleriz diye düşünüyorlardır. koç ve belözoğlunun hayatı galatasaraya çelme takma,paçalrından çekme üzerine kurulu zaten.
o ihtimal de var ama emre iti orda olduğu sürece okan oraya gitmeye herzaman meyilli olacak gibi. o hain hertürlü zarar bize. önce emreyi şutlatmamız lazımFener bu sezon da patlarsa koç falan kalmaz.
Okan'ın Fenere gideceğini sanmıyorum, Başakşehirle başarılı olduğu sürece devam edip Terimin gidişini yoklayacaktır; olmazsa Avrupa denemesi yapar ki ben o potansiyeli görüyorum kendisinde Akhisar döneminden beri.bence fener önümüzdeki sezon da şampiyon olamazsa okan bi sonraki sezon fenerin başına geçer.okan "galatasaraydan başka büyük takım yönetmem"izlenimi vermiyor bana. zaten şuanda bile fener okanı yokluyormuş, fenerde başarısız olsa bile en azından galatasarayın yeni bi efsane çıkarmasını engelleriz diye düşünüyorlardır. koç ve belözoğlunun hayatı galatasaraya çelme takma,paçalarından çekme üzerine kurulu zaten.
Illa ki emre fenere getirmeye çalışacaktır, artik oradan sonrası Okan Hocama kalmis. Ama benim hissiyatıma gore gelecek sezonun sonunda ne emre ne de koç fenerin başında olacaklardır.o ihtimal de var ama emre iti orda olduğu sürece okan oraya gitmeye herzaman meyilli olacak gibi. o hain hertürlü zarar bize. önce şu emreyi şutlatmamız lazım
Hadi bakalimIki ay sonra gorucez bakalim Musap![]()