Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hollanda güzel ve liberal ülke ... yeşilliklerini severim Gerçi son zamanlarda yabancılara karşı bir hava oluşuyor ama neyse...

İstanbul mı Amsterdam mı?

Hollanda müthiş bir alt yapı sistemi ve coğrafi avantajı ile dünyada ihracat kralıdır. Küçücük ülke olarak bakılır ama hayat standardı ve sosyal güvenliği çok iyidir, tabi ona göre vergisi alıyor devlet zaten Avrupa lakabı vergi kralı oldu ülkenin. Ben Almanya sınırına yakın büyüdüm ve Hollanda-Almanya kültürünü iyi bilirim. Eğitim ve çalışma yıllarımı Amsterdamda geçirdim ve şimdi işlerimi İstanbul'a taşıdım. Bir senedir İstanbul'dayım o yüzden kıyas etmek için yeterli mi bilmiyorum (İstanbul Amsterdamdan çok daha büyük ve kalabalık tabi, ayrı bir ülke gibi geliyor bana) ama İstanbul'da paran varsa kral gibi yaşarsın. Her ne kadar belki Türkiyenin en pahalı şehiri olsa da Amsterdama kıyasla hayat çok daha ucuz ve tarihi/kültürü ve şehir yapısı on numara beş yıldız diyebilirim. İstanbul'u gezmek, görmek, anlamak ve yaşamak bir hayat ister, Amsterdam öyle değil bir ayda en kral şekilde şehri a'dan z'ye kadar görmüş geçirmiş olursun. Şuan İstanbul'da kalmayı tercih ederim. Hem Galatasaray maçlarını canlı izlemek büyük bir zevk ve eğlence imkanı sunuyor burada. Her ne kadar virüsün bitmesini bekliyor olsak da yeni sezonda muhtemelen yine taraftar olur maçlarda.

Diagneye karsi olumlu hissediyorum ve goreceksiniz,iyi bi alicisi olmazsa ve kalirsa bu adam iyi bi sezon geçirecek

@duyumcuabiniz

Galatasaray Kenan Karaman ile transfer görüşmesi gerçekleştirdi. Menajeri para konusunda anlaşılırsa oyuncunun bonservisini 2 miodan daha aşağı ala bileceğini yöneticilerimize iletti

Ulan 30 tane adam alırız, içlerinde 2-3 tanesi tutar, kaynak lazım diye işe yarayan adamları yollarlar. Şu babeli kim aldıysa, aldırdıysa hesap vermeli net olarak. Beş paraya satamayacağın adama 3 sene kontrat yapmışın. Muslera, Marcao ve Luyi hariç hepsini yollayın, kimse laf etmez

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Düşünün Şampiyon olduğumuz zaman bile oyuncu satamiyoruz bu sene 1 kişi bile satamayiz bence aponun facetime ile olmuyor bu is
9B7D6987-E5DA-4B6F-A637-A0B166AADC46.webp

10 no almayız 8 no bile meçhul. Duruma göre 1 sol açık 1 sağ açık alırız bir kaç tanede yedeğe transfer yaparız. Bu sene kanser olmaya hazır olun. Çok kötü bi transfer sezonu bizi bekliyor. Yönetim yine bişeyi beceremeyecek

Kenan çalım falan atamaz yalnız olsa olsa üçüncü forvet olur ama artık böyle adamları aldıracaklar zorla. Hatta almak zorunda bile olabiliriz. Adem seneye ayrılınca birinci yedek olur. Tabi 1-1.5 milyon maaş verirsen adam oynamaz

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belki umut bulut gibi katkı verir. 1-1.5 m civarına alınırsa maaşı da 1m civarında olursa gelsin. Bazı maçlarda Çift forvete dönelim artık bize tek forvet yaramıyor. Bu da defansif forvet görevini yapr gibi duruyor heralde

Diagne kalirsa hoca bu sefer degeri düsmesin diye falan acimaz. Ondan baya erken kesiki yer ve kisin kiralik gider diye düsünüyorum. Sonrada bu adamdan bonservis falan alamayiz.

Bizim takıma bolca asker lazım. ortasahaya kanatlara asker topçular lazım. Herkes bi yıldız havasındaydı bu sene. Kadayıf gibi top oynadık koşan eden yok takımda

"Al-Nasr Yönetimi, stoper Maicon'un bonservisini satın almak için Galatasaray'la son bir formül bulmak için çalışıyor."

Formul belli, bas parayi all

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt