Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eger hoca Mensah gibi birini orta sahaya dusunuyorsa Seri yerine Melo, Fernando profilinde bir 6 numara almali. Seri-Mensah-Akbaba orta sahasini ezerler.
Seri_____Mensah
_____#10

Düşünüyor Hoca. Seri 8 gibi oynayacak.

HA Mensah'nın yanına bir tane adet koşan DMC koyup 4-2-3-1 de olur, lakin lig de fazla defansif kurgu iyi değil.

Bastım ve atak yapabildiğin kadar yap...lig de sana Şampiyonluğu Ofans getirir.

Mensah ligin en kolay adam eksiltebilen oyunculardan biri. Teknik ve atletik. Duran topları da iyi kullanıyor. Ama disiplin ve mental açıdan problemli. Yetenekli ama yetenekleri bizim seviyemizde mi tartışılır. Kendisi gelirse Seri gidici demek ki.

Ceza yiye yiye sahte duyumcu da kalmadi. Bir de para yokken sallayamiyorlar da :)

Abdurrahim Albayrak: "Ben Hakan'ı transfer etmek istiyorsam kulübüyle oturduğumda, 'Bana Mehmet'i ver' derim. Kulüp vermezse, 'O zaman Ahmet'i ver' derim. Onu da vermezse, 'Ya bari Hakan'ı verin' derim. Yani ilk alacağım oyuncuyu en son söylerim ki fiyatı artmasın."

5e81794455427e0b6c825053.jpg

Abdurrahim Albayrak: "Ben Hakan'ı transfer etmek istiyorsam kulübüyle oturduğumda, 'Bana Mehmet'i ver' derim. Kulüp vermezse, 'O zaman Ahmet'i ver' derim. Onu da vermezse, 'Ya bari Hakan'ı verin' derim. Yani ilk alacağım oyuncuyu en son söylerim ki fiyatı artmasın."

5e81794455427e0b6c825053.jpg
1595417015680.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt