Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.494
- 26.301
- 2.083
Eger hoca Mensah gibi birini orta sahaya dusunuyorsa Seri yerine Melo, Fernando profilinde bir 6 numara almali. Seri-Mensah-Akbaba orta sahasini ezerler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca çok rahat yanlız. Ben beden dili okuma uzmanıyım.
Seri_____MensahEger hoca Mensah gibi birini orta sahaya dusunuyorsa Seri yerine Melo, Fernando profilinde bir 6 numara almali. Seri-Mensah-Akbaba orta sahasini ezerler.
Efsane olurdu da sarr garanti satış olurÇilek niyetine Ismaila Sarr'ı da ekleyelim pakete lütfen.![]()
Falcao, Babel, N’Zonzi ve Seri gibi isimleri okuyunca ligte 5’lik, CL’de 6 maç 1 puanın kokusu gelmiş miydi mesela?Kesif bir UEFA Avrupa Ligi kokusu geldi isimleri okuyunca![]()
Falcao, Babel, N’Zonzi ve Seri gibi isimleri okuyunca ligte 5’lik, CL’de 6 maç 1 puanın kokusu gelmiş miydi mesela?
suan bir süper lig takiminin basinda olsa hurma bizimkileri fena oltaya getirip uyduruk 2-3 yerli kazigi sokardi muhtemeleniyiki sülo hurma yok kayseride yoksa bizim apoyu feci yolardı
Abdurrahim Albayrak: "Ben Hakan'ı transfer etmek istiyorsam kulübüyle oturduğumda, 'Bana Mehmet'i ver' derim. Kulüp vermezse, 'O zaman Ahmet'i ver' derim. Onu da vermezse, 'Ya bari Hakan'ı verin' derim. Yani ilk alacağım oyuncuyu en son söylerim ki fiyatı artmasın."
![]()