Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1595513873530.png

1595513904517.png

Kilo almış

Ben İrfan'ın Başakşehir ile Şampiyonlar Ligi oynamasına kesin gözüyle bakıyorum. Sen neden kesin satılacak diyorsun? Bir duyum mu var? Yoksa Başakşehir paraya mı sıkıştı da İrfan'ı satıyor. He İrfan gitmek istiyor diyelim. Neden şampiyonlar ligi oynamak varken bize gelsin? Hadi yanıp tutuştu diyelim İrfan Can ben Şampiyonlar Ligi oynamak istemiyorum ve Galatasaray'a gideceğim diye. Neden adamı 10'dan 15'ten aşağı bıraksın Başakşehir. Paraya ihtiyaçları olsa derim ki satmak zorundalar o yüzden 7-8'e de bırakırlar. Ama paraya ihtiyacı olmayan belki de tek takım Başakşehir. Her şeyi geçtim yeni yabancı kuralı gereğince şampiyon takım neden kendi yerli en iyi iki oyuncusundan birisini(diğeri Mert) en büyük rakiplerinden biri olan bize versin?

Belhanda'nın maaşını neden + olarak yazdın onu da anlamadım. Belhanda'nın maaşından kurtulmak tabii ki büyük rahatlık ama maaş yükünden kurtulman senin transfer bütçesinde kullanacağın paraya etki etmiyor ki.
Offff ayni Cagne gibi maasini biz odeyip bonservis gosterecegiz. Ayrilacagi heryerde yazildi

Offff ayni Cagne gibi maasini biz odeyip bonservis gosterecegiz. Ayrilacagi heryerde yazildi
Tamam canım o zaman Feghouli'yi de 8'e okutalım 3.85'i biz ödeyelim. Falcao'yu da 5'e okutalım bütün maaşını biz verelim. :D O iş geçen yıla özel bir şeydi. Bir daha olmaz o. Olursa da bu yıl olmaz. Çünkü kara geçmemiz lazım. Zaten 5-10 milyon euro transfer bütçesinden kar göstermemiz gerekirken bir de maaşa mı yatıracağız. Neyse ya sen bu konuda çok iyi niyetlisin. İrfan Can falan da kalır takımında. Kalmazsa da Avrupa'ya gider. Şampiyon takımı bırakıp bize gelmez. Yani İrfan'ı alacak kimse yok ülkede. O yüzden Avrupa'ya gider. Gitmek istiyorum açıklamaları falan da boş işler. Maaş yükseltmeye çalışıyordur.

Bir de almasi zor ama Irfan ile anlasilirsa ve Fatih Terim kafayi takarsa aldirir. Cagne'ye 13 milyon veren takim imkani varsa verir. Tabi onemli olan Luyi veya Marca satisi. Ikisinden biri satilirsa mutlaka isterler. Gidip Mensah'a 4 milyon, ona buna 2 milyon verecegime Irfan'i zorlarim.

maasi düsükmüs, 2 milyon TL konusuluyordu

Beşiktaş, Anas Tahiri ile anlaştı. Beşiktaş, Waalwijk ile de pazarlık halinde. (A Spor)

Oyuncu göndermemiz lazım. Sürekli gelecek futbolcular konuşuluyor. Biraz satış haberleri de çıksa keşke.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt