Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.752
- 11.657
- 1.473
18-25 yaş arası adamlar bulup alsınlar, bu yaş aralığında olan adamlara para versinler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Offff ayni Cagne gibi maasini biz odeyip bonservis gosterecegiz. Ayrilacagi heryerde yazildiBen İrfan'ın Başakşehir ile Şampiyonlar Ligi oynamasına kesin gözüyle bakıyorum. Sen neden kesin satılacak diyorsun? Bir duyum mu var? Yoksa Başakşehir paraya mı sıkıştı da İrfan'ı satıyor. He İrfan gitmek istiyor diyelim. Neden şampiyonlar ligi oynamak varken bize gelsin? Hadi yanıp tutuştu diyelim İrfan Can ben Şampiyonlar Ligi oynamak istemiyorum ve Galatasaray'a gideceğim diye. Neden adamı 10'dan 15'ten aşağı bıraksın Başakşehir. Paraya ihtiyaçları olsa derim ki satmak zorundalar o yüzden 7-8'e de bırakırlar. Ama paraya ihtiyacı olmayan belki de tek takım Başakşehir. Her şeyi geçtim yeni yabancı kuralı gereğince şampiyon takım neden kendi yerli en iyi iki oyuncusundan birisini(diğeri Mert) en büyük rakiplerinden biri olan bize versin?
Belhanda'nın maaşını neden + olarak yazdın onu da anlamadım. Belhanda'nın maaşından kurtulmak tabii ki büyük rahatlık ama maaş yükünden kurtulman senin transfer bütçesinde kullanacağın paraya etki etmiyor ki.
Gelecek sezon takımda olamayacağım dedi sadece.Irfan avrupaya gitmeyi istiyorum ve gelecek sezon burda olmayacagim dememismiydi?
Tamam canım o zaman Feghouli'yi de 8'e okutalım 3.85'i biz ödeyelim. Falcao'yu da 5'e okutalım bütün maaşını biz verelim.Offff ayni Cagne gibi maasini biz odeyip bonservis gosterecegiz. Ayrilacagi heryerde yazildi