Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuradan bize zararı olmayacak sadece 2 oyuncu var. Kerem ve Oğulcan. Kalanlarının sözleşmeleri bitse de yollasak diye gözünün içine bakarız. Kerem ve Oğulcan da makul ücretlere anlaşılabileceği için alınabilecek riskler.
Mensah kotu bir oyuncu degil, makul rakamlara alinabiliyorsa gelmesini isterim.

1595521070941.webp

Bizim kulubun her sene transferde gec kalmasini anlayamıyorum. Gidecekler alinacaklar belirle devam et. Cumartesi anlastiklarini acikla. Simdi yok bayram yok kamp yok 2. Kamp eleme derken son gune kalacaz yine

Bizim kulubun her sene transferde gec kalmasini anlayamıyorum. Gidecekler alinacaklar belirle devam et. Cumartesi anlastiklarini acikla. Simdi yok bayram yok kamp yok 2. Kamp eleme derken son gune kalacaz yine
Hayır bide bekleyip uygun fiyatlara anlassak anlayacağım ama yine gidip bir çuval para veriyoruz millete amaç ne muamma gerçekten en iyi komisyonu ayarlama çabası herhalde bu yönetimden öyle bir şüphem yok ama yine de normal değil neyi bekliyorsun yani abi sanki o zaman bedavaya getiriyorsun

Bizim yönetim çok ihtiyatlı davranıyor al-sat konusunda. Önce mutlaka satalım diyorlar. Fener mesela geçen sene önce Muriqi aldı sonra Elif Elmas sattı.

Tamam fener iyi örnek değil mali açıdan ama Covid sonrası ffp esnetildi, şimdi bonservis harcasak 2021-2022 sezon sonuna kadar dengeleme şansımız var. Mali olarak sıfır risk alalım derken takımı belki de şampiyon yapacak yapılanmayı geciktiriyoruz. + Listemizde belki de ilk sırada olan topçuları kaptırıyoruz.

Büyük bonservisler zaten hayal ama makul fiyatlara bulacağımız oyuncularla takım kursak, Ndiaye misali aynı oyunculardan 1-2sini satıp bile +'ya geçebiliriz bu süreçte.

Mensah kotu bir oyuncu degil, makul rakamlara alinabiliyorsa gelmesini isterim.

Kötü bir oyuncu değil ama bizim olmamız gereken seviyede bir oyuncu da değil. Kapanan savunmaya karşı tehdit olacak bir özelliği yok. Fizik olarak da çok iyi bir oyuncu değil. Tam anlamıyla vasat bir oyuncu bana kalırsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt