- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
We are leeds
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
** İçerik telif nedeniyle kaldırıldı.We are leeds![]()
Leeds denilen şerefsiz kulübü niye avatar yapmak istiyorsun Sergen?Leedsli Avatar yaptırmıyorlar![]()
Leedsli Avatar yaptırmıyorlar![]()
Leeds seyimde degilde jonathan woodgate ve alan smithe beyaz leeds formasi yakisiyor ben onlarin formali fotosunu begendigimden avatar yapmak istedim öğretmenimLeeds denilen şerefsiz kulübü niye avatar yapmak istiyorsun Sergen?
Alan smith ve jonathan woddgate o forma yakisiyor ben de onlari seviyorum,leedsi degilBu konunun takipcisi olacagim
Avrupada Galatasaray olarak karsilasip,koyalim da leedse oyle gitsinler yineLeeds taraftarının yaptıkları basit holigan davranışları değildi. Inşallah geldikleri gibi geri giderler.
Evet ama o Galatasaray formasi ile avatar yapilir,boklu leeds formasiylan değilKewell da o kadro da değil miydi?
Alan smith ve jonathan woddgate o forma yakisiyor ben de onlari seviyorum,leedsi degil
Newcastle formasi ilen koyam alan smithi o zamanTmm vesikaliklarini koy o olabilir.
Newcastle formasi ilen koyam alan smithi o zaman
fm oyununda leedsin düşman takımı hala manudan sonra Galatasaray yaziyorNewcastle formasi ilen koyam alan smithi o zaman
Ben hic fm oynamadım,bilgisayar oyunu da oynamadım.bilmiyom oyle seylerfm oyununda leedsin düşman takımı hala manudan sonra Galatasaray yaziyor