Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.144
- 20.038
- 3.313
Bu ne ?Muslera
Luyindama Kaan Marcao
Omar Lemina Seri Mensah Caner
Falcao Emre Kılınç
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Emre yi Santrafor yapmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne ?Muslera
Luyindama Kaan Marcao
Omar Lemina Seri Mensah Caner
Falcao Emre Kılınç
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Muslera
Elabdellaoui-Luyindama-Marcao-Caner
J.M Seri-Lemina-Mensah
Emre Akbaba-Falcao-Emre Kılınç
Muslera
Elabdellaoui-Luyindama-Marcao-Caner
J.M Seri-Lemina-Mensah
Arda Turan-Falcao-Emre Kılınç

imzalandimi heis nezaman aciklanir
Keşke Zeki Çelik'i kacirmasaydik...bunlara bir de caneri katabilirsek baya baya rahatlarız bence
Tomas Sučuk
arada hoca farki var da ondan.![]()
bu ne, ücüncü olabiliyorlar bi de
"Nasıl kandırdık yine Hoca yı ama Apo...''
Sinan satışından kaç kayme kazanmıştık?Flaş! Fatih Terim, yönetimden Kaan Ayhan, Sinan Gümüş, Ahmed Kutucu ve Kenan Karaman’ın transfer edilmelerini istedi.
sinani niye yolladin sorarlar adama. Ahmedi neyle aliyoruz xd
Biz bu konuda anlaşamayacağız.Yok reis gerçekten Marcao özel bir adam benim gözümde takımızda orta saha oynayan oyuncuların yapamadığı pas bağlantısını Marcao yapıyor sol ayağını çok etkili kullanıyor ki Marcao'nun olmadığı maçlarda geriden top çıkarma konusunda ciddi sıkıntı çektik Lemina/Donk Seri filan yapamaz Marcao'nun yaptığı pas bağlantısını geriden nokta ayağa pas atıyor kimi zaman sol beki bir orta saha gibi defansın arkasına kaçırıyor. Tabii pozisyon bilgisi tecrübesi filan ayrı konular ama Marcao bu akşam orta saha olarak oynasın pas becerisi sayesinde sırıtmaz
Ligde fark yaratmaz demişsin de reis geçen sene Ocak ayında geldi bu ikili doğrudan şampiyonluğa etki etti bu sezon bu ikili bozulana kadar ligin en az gol yiyen takımıydık Psg karşısında bile fark yarattı bu ikili nasıl ligde fark yaratmaz ?
Gerçekten rastgele bir ikili değil Marcao & Luyindama ikilisi ben uzun zaman sonra Galatasaray'da bu kadar sivrilen 2 stoper görüyorum ve bu ikili birbirini çok güzel tamamlıyor tamam beğenirsin beğenmezsin kimse seni zorlayacak değil de reis bu ikili fark yaratmaz diyemez kimse
EPL'de Dünya bir bütçeye sahip olan her sene transfer için 150-160 mil.€ bonservis harcayan Arsenal'de yok bu stoper ikilisi o kadar iddialıyım Arsenal'den David Luiz&Mustafi ikilisini çıkarıp yerlerine Marcao & Luyindama ikilisini koy Arsenal'de bile fark yaratır bu ikili
Hatta iddiamı şu kadar arttırıyorumBugün yabancı sınırı 3 olarak değişsin Muslera & Marcao ve Luyindama'yı tutar geri kalan tüm yabancıları gönderiririm
Ben şeye karşıyım reis bu sene orta saha almak için Marcao'yu satarız seneye Marcao'nun yerini dolduracak stoper almak için orta saha satarız bunun hiçbir faydası yok benim gözümde ne olursa olsun Muslera&Marcao ve Luyindama üçlüsü kadroda kalması gerekiyor