Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_20200724_205211.webp

Elbet oralardan alıcı bulur o paralara. Tok satıcıyı oynamamız güzel. Monaco’nun bize çektirdiğini çektirelim. En sonunda Falcao’yu da Onyekuru’yu da almadık mı aldık. Vereceğimizin fazlasını verdik hatta Onyekuru’ya. Bakarsınız Maicon’u da 3’e değil 4 e satarız fena mı olur.

@duyumcuabiniz

Maicon'un menajeri: "Galatasaray, Al Nassr ile anlaşmaya varamadı. Bu yüzden oyuncu 26 Temmuz'da İstanbul'a geri dönecek." Maicon para kazandıracak ve öyle ayrılacak orası kesin. Ancak şuan için durum bu https://t.co/WIRN7pqNDr

Afferim tok saticiyi oynayin. Olmadi rakip takimlardan birine satariz. Iyi kötu piyasasi var orda

Keske caner bize gelse, caneri istemeyen 3 tane ilk 11e yerli yazsin

İnşallah ikisinide fener olmaz.Yeteneklerini geçtim..Fener için hırs olarak ,psikolojik olarak çok ciddi itici güç olurlar.
Birisini kesinlikle almalıyız.Bu ilk olarak caner olmalıdır.
bana kalsa ikisiylede 1+1 sözleşme yapardım.Çok ciddi katkıları olurdu.Bir sene idare etsinler yeter.Bu adamlar olmasa bjk o leş kadroyla 4.lüğü rüyasında görürdü.O kadar etkili oldular.

Ama yok biz elimizdeki yetersizleri abarta abarta bu tür gelmesi gereken adamlara ancak bk atarız.
Ondan sonra seri,emre kılınç,emre akbaba gibi kağnı gibi oyuncular ve bitik falcaolu hücum hattıyla şşampiyonluk kovalamaya çalışırız.

başarısız geçen sezondan sonra o başarısız geçen sezondan daha kötü kadro nasıl kurulur resmen ders veriyoruz.
Yahu biz bu sene neden başarısız olduk hala onu bile kavrayamamışız.Hala takımı komple hantal oyunculardan kurma sevdası var taraftarda..

İnşallah başımızdaki transferi yapacak kişiler buradaki çoğu taraftar gibi düşünmüyordur.

@duyumcuabiniz

Maicon'un menajeri: "Galatasaray, Al Nassr ile anlaşmaya varamadı. Bu yüzden oyuncu 26 Temmuz'da İstanbul'a geri dönecek." Maicon para kazandıracak ve öyle ayrılacak orası kesin. Ancak şuan için durum bu https://t.co/WIRN7pqNDr

Afferim tok saticiyi oynayin. Olmadi rakip takimlardan birine satariz. Iyi kötu piyasasi var orda

Bize gelince 3 milyon euro vermiyor adamlar bu yöneticiler nasıl pazarlık yapamıyor anlamıyorum cidden.

Corona olmasa 3 milyona brasilyaya bile satardik adami. Bu araplar bize geldigi an niye böyle pinti oluyorlar anlamiyorum. Umarim petrollari biter o halkin.

evet simdi fatih hoca bi 15-20 adam aldirtir yine aktürk, caner, arda, babacan, ogulcan, kilinc, mensah. 3-4 tane kiralik yabanci yaz buraya. fasli ömer sag beke 12-13 oyuncu etti bile. bi okadar daha aliriz muhtemelen alt yapilar dahil 20yi gecer transfer

bu is nereye varacak bilmiyorum ama her sene bu kadar transfer yapmak fm oynamak gibi birsey. hani transferler bi halta yarasa neyse bir 12-13 oyuncu belirliyor, ayagi kopmadigi sürece handa feghouli kesilmiyor.

Babel gibi olmusleri takıma toplamaya doymayan hocamız bu transfer dönemini de boş geçmeyin Galatasaray'ın parasını youtubera evlatlara yedirmeye devam edecek.

Afiyet olsun siz yiyin biz oderiz
iki düz ön libero transfer etsek
belhanda paket olsaydi
babel alinmasaydi
diagne kalsaydi

muhtemelen bu sezonu da bir sekilde sampiyon bitirirdik

Son dakikalarda yenilen goller olmasaydı şampiyon olurduk heral bu duruma rağmen

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt