Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donk son 2 yılın aksine bu sene çok savruktu..linnes gibi vasat admlara zaten boşa kontenjan harciyoruz .. Arap brothersin da arık yol alma vakti geldi feghouliye çok severdim ama son haftalarda yaptıkları akıl mantık dışı... Revizyon olacaksa bu adamlardan kurtulmadan olmaz..umarım bir yolunu bulup falcaoyu da sepetleriz Babel forvet oynasa daha çok sevineceğim o derece tiksindim bu müzmin sskattan
falcao yorumu hariç katılıyorum.

degişim iyidir degişim,iyi şut ceken,iyi orta yapan,iyi gol vurusu olan futbolcular,defansif görevini yapan ciddi,disiplinlinli ortasahalar,yepyeni bir GALATASARAY.....

Fatih Terim: "Galatasaray taraftarına sesleniyorum, kim alınırsa alınsın bir bildikleri vardır şeklinde yaklaşılırsa mutlu olurum."

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
5c8e0f7d45d2a09e00a27ff6

Fatih terim sana Faruk süren gibi Adnan Polat gibi Ünal Aysal gibi işine son veren kulüp başkanları lazım Galatasaray kulübünde at oynatıyorsun kimse hesap soramıyor yazık bu kulübe defol git artık her hafta senin yüzünden sinir krizlerine giriyorum.

ademin pası süperdi,ama ademi de kaybettik o kırmızı kart sonrası.cezasahası cevresinde adem topla bulustugundda cok tehlikeli.ama top feghoulı ve belhandaya gelince duvara carpmıs gibi oluyo.o da pas alamıyo o bölgede

falcao yorumu hariç katılıyorum.

melodan beri ligin gördüğü en iyi orta saha leminaya bile sakatlık yüzünden katlanamazken falcaodan nasıl umudunuz oluyor anlamis değilim oynadığı maçlarda da cidden bir artısı yok attığı golleri adem bile atardı.. lemina da çok sakatlaniyor ama kalmasını isterim çünkü adam 20-25 maç oynasa bile ciddi fark yaratıyor falcao gayet sıradan bir forvet gibi takıldı bizde

Okan, Linnes, Donk, Taylan, Ömer, Adem zaten -gram abartmadan söylüyorum- en fazla iyi bir Anadolu takımında forma giyebilecek kalibrede adamlar.

Bir de tabii ismi olan ama saha içi pratik performans olarak vasat anadolu topçuları kadar bile oynayamayan veya oynamak istemeyen Seri, Feghouli, Belhanda 3'lüsü vardı. Daha önce de söyledim. İsimler değil, performanslar maç kazandırır.

Burda sadece Marcao ve performansı itibariyle Saracchi'yi ayrı tutabiliriz.

Kısacası, ne bekliyordunuz ki? Çıkan kadro bildiğin Anadolu takımı kalitesindeydi.

Mesela Amilton Linnes'i karısı yaptı sahada. Senin Amilton kadar bile oynayabilecek oyuncun var mıydı? Yoktu.

İstek, ruh filan zaten hak getire. Adamlar golü atana kadar 3 defa vurdular. Bizim reziller de o arada bizim TV'de izlediğimizden daha güzel izlediler. Rus şoparın arka direkte bomboş pozisyonda dışarı vurması ise maçın özeti gibiydi.

Gayet hakkaniyetli bir sonuç oldu. Kimse kusura bakmasın.

Bu bedevilerden kurtulup yerlerine hızlı, basıp giden oyuncular almadıkça seneye de kanser oluruz biz.
Günümüz futbolunun en basit gerekliliği yahu. Oyuncunun tekniği vasat altı bile olabilir ama meziyet olarak belirli bir çabukluğun ve hızın altında olmamalı. Yoksa böyle rezil rüsva olursun işte.

Ek olarak, adam akıllı bir kaleci şart. Okan ilerde ortalama üstü bir kaleci olabilir ama şu anda kovadan bir farkı yok. Oynayıp tecrübe kazanması lazım. Tabii bunun yeri GS değil...

Son olarak, hocanın pas oyunu ısrarına da başlayacağım artık. Neyimize lan bizim pas oyunu? Bu kadro ile senin neyine pas oyunu?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt