Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hangi üstdüzey maç oynamayı biliyor ya? Oynadığı her üst düzey maçta patladık. Geçen sene derbiyi kazanamadık Semih oynadı diye. Orta sınıf takım topçusu o sadece o kadar.

Bizim kalibremizdeki takımlar için Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final ve lig şampiyonluğunda final niteliğindeki (Kadıköy süper final, hatta geçen sene Başakşehir) maçlarının üst düzey maçlar olduğunu düşünüyorum

Nuri Şahin bonservisi elinde bir oyuncu ve bu sezon daha ismi geçmedi. Önümüzdeki sezon önlibero ihtiyacımızın ve yabancı sınırının olduğunu düşündüğümüzde iyi bir fırsat transferi olacağını düşünüyorum. Nuri Şahin vizyonlu ve dünya görüşü olan bir futbolcu, Terim'in saha içindeki sesi olabilir.
Ayrıca, Mensah ve Gökhan Töre'e takımımıza yararlı olabilir.
Acaba Fatih Terim Victor Ruiz'i bonservissiz alıp, 3'lü savunmaya mı (Luyindama-Victor Ruiz-Marcao) geçecek?

hosgeldin renktas

"Fatih Terim: "Galatasaraylılardan bir ricam var; kim alınırsa alınsın 'Bir bildikleri vardır' derlerse, sevinirim."

Bir bildigi var dedigi Emre Colak ve Semih Kaya ise yazik... bu ikili gelirse Atalay Babacan, Emin Bayram ve Isik Kaan bu 3'lu Ozan Kabak ve Mustafa Kapi'nin yolundan gitmeli.

kenan da fransa maçlarında çok iyiydi tek tek bakarsak

emrenin uluslararası ciddi maçlarda silik kalacağını düşünüyorum

Aksine rakibe her an skor olarak en büyük tehlikemiz suan. Oyun içi katkısı yok ama ceza sahası yakınlarında şuan daha tehlikeli yerli isim yok. Kenan’ın mücadele dışında yetenek ya da maç alma gibi bir özelliği yok ne yazık ki.

Akbaba rezil oynuyor maçta frikik atıyor maçı alıyorsun , aniden çıkıp topa dokunuyor berabere kalıyorsun ( Talisca’da aynı sorunu yaşıyor ama tabi Talisca nere Akbaba nere)

Bizim kalibremizdeki takımlar için Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final ve lig şampiyonluğunda final niteliğindeki (Kadıköy süper final, hatta geçen sene Başakşehir) maçlarının üst düzey maçlar olduğunu düşünüyorum

O maçlarda sahada olmak üst düzey maç oynamak olmuyor ama. O maçlarda sahada sırıtmamak o seviyeyi bilmek oluyor. Semih en son Başakşehir maçında oynadı Adebayor cirit atmadığı kaldı bi.

Para harcamayak boş yere belliki seneye rezil olcak bizim için canı sıkılınca oynayıp oynamayan falcao ile youtuber babel ile pas hatası uzmanı seri ile sene başına 100 kilo başlıcak feghouli ile ancak 7-10 arası bitiririz ligi

2 aylığına Tudor gelsin transfer dönemi bitene kadar eğer bu ismi geçenler doğruysa. Yani az biraz kadroyu düzelttik diyorduk şimdi tekrar enkaza gidiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt