- 20 Mayıs 2011
- 23.349
- 10.320
- 1.873
Bilet mı var renktas??
Kral Caner ve Arda İstanbul’da zaten , hangi biletle bize gelecekler Sabihadan Yeni Havalimanına mı bilet alacaklar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilet mı var renktas??
Hangi üstdüzey maç oynamayı biliyor ya? Oynadığı her üst düzey maçta patladık. Geçen sene derbiyi kazanamadık Semih oynadı diye. Orta sınıf takım topçusu o sadece o kadar.
Nuri Şahin bonservisi elinde bir oyuncu ve bu sezon daha ismi geçmedi. Önümüzdeki sezon önlibero ihtiyacımızın ve yabancı sınırının olduğunu düşündüğümüzde iyi bir fırsat transferi olacağını düşünüyorum. Nuri Şahin vizyonlu ve dünya görüşü olan bir futbolcu, Terim'in saha içindeki sesi olabilir.
Ayrıca, Mensah ve Gökhan Töre'e takımımıza yararlı olabilir.
Acaba Fatih Terim Victor Ruiz'i bonservissiz alıp, 3'lü savunmaya mı (Luyindama-Victor Ruiz-Marcao) geçecek?
Harbiden ya gaza geldim bir anKral Caner ve Arda İstanbul’da zaten , hangi biletle bize gelecekler Sabihadan Yeni Havalimanına mı bilet alacaklar.
Kupa finalinde PSG'e karsi 45 dkda bunlari yapan oyuncu yeteneklidir. Braga'nin B takimindan satin alma opsiyonu ile 1 yil kiralamislar.
kenan da fransa maçlarında çok iyiydi tek tek bakarsak
emrenin uluslararası ciddi maçlarda silik kalacağını düşünüyorum
Bizim kalibremizdeki takımlar için Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final ve lig şampiyonluğunda final niteliğindeki (Kadıköy süper final, hatta geçen sene Başakşehir) maçlarının üst düzey maçlar olduğunu düşünüyorum
Canerin karakterine yorum yapan var. Caner falcaodan 10 kat karakterli
Canerin karakterine yorum yapan var. Caner falcaodan 10 kat karakterli