Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canerı isteyenler bu sezon kac macını izledınız gökhanda canerde bitik durumdalar adamların kanatları elek oluyor

hem müzmin sakatlar hem fizik olarak bitikler

fenerlıler bile aman diyor cogu

fener caner için ne veriyorsa fazlasını verin. fenere gidecekse bile yüksek maaşla gitsin. bu itlerle onların anlayacağı dilden konuşmanın vakti geldi. transferde keçi gibi inatçı olmalıyız

Hocanin plani ney? Marianonun yerine daha kötü bir oyuncu dolduracak. Orta sahayi da para yok diye fazla güclendiremeyiz. Kanatlar Babel+Emre Kilinc olur o zaman ve önde 2 tane degisik sebep yüzünden güvenilmeyecek forvetle sampiyonmu olmayi düsünüyor?
Utanmadan bir de sorgulamayin diyor. Bir bildigi vardir diyip gecin diyor. Emre colak semih kaya nedir ya. Bir de bazi oyunculari istemezseniz güvenin dedi ya. Resmen yol yapti colak gibi cöplere.
AYK, Bartug, Emin, isik kaan, süleyman kacsinlar

Muslera
Luyindama Nzonzi Marcao
Mariano Lemina Seri Omer
Feghouli Falcao Babel

canerı isteyenler bu sezon kac macını izledınız gökhanda canerde bitik durumdalar adamların kanatları elek oluyor

hem müzmin sakatlar hem fizik olarak bitikler

fenerlıler bile aman diyor cogu
Cok macini izledim bitik filanda degil caner son
4 5 lig macinda gayet de etkili oynadi bitik dedigin adam kadar elinde bek yok sanki sol bekin robertson da caneri begenmiyorsun

Bizim altyapı oyuncularımız bizden gönderilip diğer süper lig kulüplerinde parlasalar haklısın derim. Bakın çok net bir soru soruyorum. Son 5 yılda bizim A Takıma çıkarmayıp gönderdiğimiz kaç tane altyapı oyuncusu süper ligde tutunabildi? Bazıları futbolu bıraktı.

Emin olun Terim sizden bizden çok ister altyapıdan oyuncu çıkarmayı. Zaten bununla mutlu olan, övünen bir adam.

Sorun bizim altyapıya şans vermememiz değili altyapıdaki oyucuların yetersizliği
3 senedir kulübün başında hoca çekirdekten gelenleri geçtim geldiğinden beri altyapıya alınan oyuncular belli. 3 senede tüm turkiyenin altyapılarını araştırıp aldigin oyunculari yetistiremiyorsan kusura bana da suçlu futbol şefi kimse o dur.
Altyapıdan kim oynuyor super ligde diye soru kadar saçma görmedim.
Yetistirdigimiz ve bumerang gibi sürekli geri donen Semih(hala gelsin oynasın diyorsunuz)
kendisine teklif gelmeyip İspanya 2.ligine giden emre,
1 senedir bos yatıp devre arasında sırf spor için takımda yer alsın diye bile takımlara katılmayan arda,
daha gecen yaz kovarak gonderdigimiz ve önce türkiyeden teklif almayıp menajeri sayesinde italyadan takim bulan antalyaya geri donen sinan.
örnekleri var ona bakarsan bu bizde oynayan oyuncuların hic birini kimse oynatmak istemiyor bu oyuncuların kotu olduğu veya olmadigi anlami taşımıyor. Türkiye de futbol ve oyuncu sans verme olayı her yerden farklı herkes garantici senin sans vermeye korktugun oyuncuyu başkası niye alsın oynatasin peki ? Terim oynatmiyorsa diye olumsuz etiket yapıştırılıyor ama gel gelelim kayserispordaki emreyi nerede nasıl pas vereceğini 7 ay önce bilmeyen çocuğu bugün serbest biraksalar Türkiye yıkılır.
Ayni mantikla gidersek ligde kulüpleri küme düşüren her hoca bir sonraki sene başka takımla küme düşürme challenge oynuyor bu Türkiye deki diğer hocalardan basarili olduğu anlamına ki geliyor?

orda onu kasdetmedi yalnız yüksek maaşlı yüksek bonservisli belhanda feghouli falcao gibileri kasdetti. yaşı ilerlemiş oyuncu almayacaz anlamında değil yaşı ilerlemiş adama tonlarca para dökmeyecez anlamında dedi bence. ben öyle anladım şahsen

Semih’e asgari ücret vereceğimize Falcao’ya yıllık 10 milyon verelim her anlamda daha mantıklı. İsim var dersin, ya oynar dersin yani bir şekilde mantıklı açıklama bulabilirsin. Semih’in tekrar dönmesinin hiçbir mantıklı açıklaması yok ki.

orda onu kasdetmedi yalnız yüksek maaşlı yüksek bonservisli belhanda feghouli falcao gibileri kasdetti. yaşı ilerlemiş oyuncu almayacaz anlamında değil yaşı ilerlemiş adama tonlarca para dökmeyecez anlamında dedi bence. ben öyle anladım şahsen
mantikli is klasik türk hastaligi 1 adet has problemdense 5 tane yetenek fakiri vasat alip ayni parayı verince az para çıkıyor cebimizden.
Bence hocanın kasteddigi saracchi gibi transferleri genç ve enerjik ama ana transfer donemi gelince herkes unutacak nasılsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt