Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
Emre colak mi modlar affetsin hakaret edebilirimGalatasaray; Arda Turan, Emre Çolak ve Semih Kaya ile anlaşma sağladı. (TRT Spor)
Hayirli Isler .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre colak mi modlar affetsin hakaret edebilirimGalatasaray; Arda Turan, Emre Çolak ve Semih Kaya ile anlaşma sağladı. (TRT Spor)
Hayirli Isler .
semih çok boş bi topçu orası kesin. belirttiğim nokta başka, o açıklama üzerinden hocaya vuruyorlar ya hoca orda bariz şekilde falcao tarzı transferleri kasdetti. bana sorarsan semih de falcao da yanlış transferlerSemih’e asgari ücret vereceğimize Falcao’ya yıllık 10 milyon verelim her anlamda daha mantıklı. İsim var dersin, ya oynar dersin yani bir şekilde mantıklı açıklama bulabilirsin. Semih’in tekrar dönmesinin hiçbir mantıklı açıklaması yok ki.
Burak Yılmaz: "Ben Muslera'yla, Drogba'yla, Sneijder'le oynadım. Bu oyuncuların hiç parayı sorun ettiğini görmedim. Ama sadece pandemi dönemi para alamayan yabancı oyuncular bizi bırakıp gitti. Onlara hiçbir şey olmuyor, Türk oyuncular hakkını savunduğunda kadro dışı kalıyor."
Bize yol yapiyo
Emre colak mi modlar affetsin hakaret edebilirim
canerı isteyenler bu sezon kac macını izledınız gökhanda canerde bitik durumdalar adamların kanatları elek oluyor
hem müzmin sakatlar hem fizik olarak bitikler
fenerlıler bile aman diyor cogu
Caner erkini sever misin babyGalatasaraylilar nerde? Bu yazanlar kim tanimiyorum