Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semih’e asgari ücret vereceğimize Falcao’ya yıllık 10 milyon verelim her anlamda daha mantıklı. İsim var dersin, ya oynar dersin yani bir şekilde mantıklı açıklama bulabilirsin. Semih’in tekrar dönmesinin hiçbir mantıklı açıklaması yok ki.
semih çok boş bi topçu orası kesin. belirttiğim nokta başka, o açıklama üzerinden hocaya vuruyorlar ya hoca orda bariz şekilde falcao tarzı transferleri kasdetti. bana sorarsan semih de falcao da yanlış transferler

Burak Yılmaz: "Ben Muslera'yla, Drogba'yla, Sneijder'le oynadım. Bu oyuncuların hiç parayı sorun ettiğini görmedim. Ama sadece pandemi dönemi para alamayan yabancı oyuncular bizi bırakıp gitti. Onlara hiçbir şey olmuyor, Türk oyuncular hakkını savunduğunda kadro dışı kalıyor."

Bize yol yapiyo

bonservisi elindeyse gelsin.

canerı isteyenler bu sezon kac macını izledınız gökhanda canerde bitik durumdalar adamların kanatları elek oluyor

hem müzmin sakatlar hem fizik olarak bitikler

fenerlıler bile aman diyor cogu

caner 37 maça çıkmış bu sezon nasıl müzmin sakat oluyor. geçen sezonda neredeyse full çıkmış. mabadınızdan sallamayın yaw

adam 37 maçta 4 gol 13 asist yapmış birde.

Bu aralar çok fazla bilgi kirliliği çıkması lazım. Kampa az süre kaldı ismi çıkan oyuncunun nazını çekemeyiz.

Alakasız transfer haberleri aksın, Pandev-Dzemaili Galatasaray'da vs gibi kolpa haberler çıksın da inşallah o arada bi iki adam alabilir bizimkiler.

Adjustments.webp

Bizdeki son döneminde de 1 maçta 90da bir maçta 85te oyuna girerek toplam 5 lig maçında oynamış bu adam. Ziraat kupasında Hatay’a karşı ilk 11 başlamış 4 yemişiz. 7 maç için 3.8 milyon ₺ almış. Yarım sezon için 3.8. Genç desen genç değil, iyi desen 2.lig topçuları daha iyi. Elimizde ışık Kaan, emin, Metehan varken bu adamı geri getirmemiz çocuklara ihanet etmek. Bu çocukları Semih’i izlediğim kadar izledim Semih’in hiçbirinden hiçbir artısı yok

--------- Ogulcan ------ Burak --------

Arda - Emre - Omer - Kilinc

Caner - Semih - Ahmet - Linnes

Babacan​

Aman allahim

Benim bir hayalim var derken hoca evlatlardan kurulu bir 11 hayal ediyormuş.

Biz seni anlayamadık hocam kusura bakma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt