Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu gelsin bu gitsin diye hocaya akıl verecek durumum yok bizden daha iyi biliyordur ama son üç senede oynattığı topu oynatacaksa maaş bütçesi 25-30 milyonluk bir takım kuralım 60 verip bunu oynatınca olmuyor haliyle.

ben de terim dışında iyi bir taktisyen hocanın elinde iş yapacağını düşündüğüm ve muhtemelen gelenler ile gidenleri ve de maddi durumu gözeterek kadro yapayım

öncelikle yabancı konusunda muslera luyindama ve marcao dışında tüm yabancıların gitmesi gerektiğini düşünsem de görünen o ki falcao ve saracchi de kalacak hatta bir ihtimal babel ve diagne de
kadromu bu ihtimale göre planlıyorum

arda, emre kılınç, kerem gibi isimler de geldi varsayıyorum

ilk transferim kaan ayhan, sonra appindangoye, sonra kenan karaman

sağ bek mevkisine de omar isimli arkadaş geldi diyoruz

asıl sorun da ortasaha oraya birilerini bulmak konusunda biraz düşünmem lazım ama bunlar dışında kuracağım kadro

muslera
kaan luyi marcao
omar trns trns saracchi
emre/arda
kenan falcao

yedekler: babacan, emin, apindangoye, adem, kerem, ömer, babel, diagne vs...

td: ulu tudor

bu takımda o orta ikili dominant ve fizikli admalar olursa rahatlıkla zirveye oynarız

kabul edelim ki terimin enkazı var elimizde ve başakşehir ile ts seneye de en büyük favori başlayacaklar çok sayıda oyuncu değiştirmezlerse

dolayısıyla yeniden yapılanmada bizi yukarı itecek aç ama çömez olmayan oyuncular şart

bülent korkmaz gelse daha sistemli bir oyun oynarız..

ayrıca sarachi bek değil sol açık oynasa daha iyi olmaz mı?

caner 37 maça çıkmış bu sezon nasıl müzmin sakat oluyor. geçen sezonda neredeyse full çıkmış. mabadınızdan sallamayın yaw

adam 37 maçta 4 gol 13 asist yapmış birde.
13 asisti saf kanat oynayan adam 10 numara oynayan adam yapamiyor bu devirde

geçen yaz tarihimizin kağıt üstünde en iyi kadrolarından birini kurduk ve tarihimizin en kötü futbollarından birini oynadık.bu yaz çoğu kişiye göre tarihimizin kağıt üstünde en kötü transfer sezonlarından birini geçiriyoruz ve bakalım sonuç ne olacak. herşey sahada olup bitiyor biz nekadar kağıt üstünde hesaplar yapsak da.
Gelde bunu taraftara anlat ya ucup kaciyorlar ya yerden yere vuruyorlae hic biseyin ortasi yok. Yaw bi bekle gor ondan sonra konusursun

Arda Turan
Caner Erkin
Emre Çolak ve Semih Kaya Galatasarayımızda.

Ama ben sadece Arda ve Caneri paylaşıyorum. Çünkü bu iki ismin kalitesine güveniyorum sadece. Ardanin bizde ve Atletico Madridde neler yaptığı ortada keza Barcelona gördü. Caner bence Hakan Ünsaldan sonraki en iyi sol bek. Keza Cska ve İnter gördü o da. İkinize de güveniyorum aslanlar haydi bakalım Ekli dosyayı görüntüle 86636

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bide ardanin Canerin dudagini patlatrigi fotografi koysaydin cok iyi olurdu🤣

Tabiki okan.kıyaslaması bile olmaz.okan kendini bi çok kez kanıtladı
okan benim.icime sinmiyordu ama son açıklamaları hoşuma gitti ve bence yeni jenerasyondan en begendigim hoca ise sergen yalçın. Adam elindeki futbolculardan maksimum verim aliyor ve maç mac farkli taktik varyasyonlar deniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt