- 1 Ocak 2011
- 15.439
- 10.460
- 1.838
Soyadin gercekten Malkoc.mu adminler bi yapti yoksa?Hus buldum sn umut gul beyefendi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Soyadin gercekten Malkoc.mu adminler bi yapti yoksa?Hus buldum sn umut gul beyefendi
aga durum belli kisitlama geldi ve 2000lerde buraktan daha iyi turk forvet yok halen daha en iyisi niye oynamasin ki bizde falcaonun yari fiyatina 2 kat perf verir 2 sene oynar rahat. arda bizim evlat oyle emre falan degil oz evlat ozel hayati beni ilgilendirmez sahada her turlu kral topcudurO senin yerli sevici oldugunu bilmiyordum Reis![]()
Atalay yunus emin Süleyman ve bir çok genç emre Semih filan gelecekse gidin oynama garantisi aldığınız yere transfer olun yazık olmasin sizlereAtalay felan bu sene de oynamayacaksa kiraya verelim bari
Arda konusunda haklisin bende Arda gelmesin demem ama Illa gelsin de demem. ama burda futbolu birakmak istiyor biseyler basararak birakmak istiyor gelmesinde sakinca yok.Burak konusunda Burakta Falcao gibi sık sakatlanan bi adam Çine gitmeden once bile sakat sakat sattik sonra iyilestiaga durum belli kisitlama geldi ve 2000lerde buraktan daha iyi turk forvet yok halen daha en iyisi niye oynamasin ki bizde falcaonun yari fiyatina 2 kat perf verir 2 sene oynar rahat. arda bizim evlat oyle emre falan degil oz evlat ozel hayati beni ilgilendirmez sahada her turlu kral topcudur
Konudan atılırsan şaşırma tamam mı?Az önce çocuklardan bana mesaj geldi.
"Abi Mandzukic bitmiş" dediler
Hayırlı Olsun
Âlemin Kralı geliyoooorrrrrrrrrr
*** "Bu hikaye bitmedi. Yakında görüşürüz." Transfer Istihbarat Şefi ***

Gider tabi ki. Fakat hangisi giderse gitsin çok saçma bir maaş dengesizliği olmaz mı sence?Kaan’ı alırsak 1’ i zaten gider
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
en azindan savasir her koşulda falcao gibi ayagim kasiniyo diyip oyundan cikmaz hapsurdum diyip 1 ay firar takilmazArda konusunda haklisin bende Arda gelmesin demem ama Illa gelsin de demem. ama burda futbolu birakmak istiyor biseyler basararak birakmak istiyor gelmesinde sakinca yok.Burak konusunda Burakta Falcao gibi sık sakatlanan bi adam Çine gitmeden once bile sakat sakat sattik sonra iyilesti
Erkan ne durumda acaba ?
13 Maç 10 gol istatistik ile oynamış u19'da.
Hiç düşünülmüyor.
Adamlar para vermeden almaya cslisiyor nasil satacaksin agizlarana vurarak mi bizimkiler blöf yapmis ama adamlar onuda yememisSu Maiconu bile satamayan bir yonetimden, mucizeler bekliyoruz.
Kim diyor?Arda Turanla Bodrumda anlasma yapilmis.
- Maicon, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Galatasaray'a geri döndüğünü açıkladı.
- Emin Bayram kiralik gidiyor
- Feghouli ve Belhanda gitti.
- Kaan Ayhan geliyor
- Kenan Karaman görüsmeler var
- Mensah görüsmeler var