Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O senin yerli sevici oldugunu bilmiyordum Reis 😀
aga durum belli kisitlama geldi ve 2000lerde buraktan daha iyi turk forvet yok halen daha en iyisi niye oynamasin ki bizde falcaonun yari fiyatina 2 kat perf verir 2 sene oynar rahat. arda bizim evlat oyle emre falan degil oz evlat ozel hayati beni ilgilendirmez sahada her turlu kral topcudur

Az önce çocuklardan bana mesaj geldi.

"Abi Mandzukic bitmiş" dediler

Hayırlı Olsun
Âlemin Kralı geliyoooorrrrrrrrrr

*** "Bu hikaye bitmedi. Yakında görüşürüz." Transfer Istihbarat Şefi ***

aga durum belli kisitlama geldi ve 2000lerde buraktan daha iyi turk forvet yok halen daha en iyisi niye oynamasin ki bizde falcaonun yari fiyatina 2 kat perf verir 2 sene oynar rahat. arda bizim evlat oyle emre falan degil oz evlat ozel hayati beni ilgilendirmez sahada her turlu kral topcudur
Arda konusunda haklisin bende Arda gelmesin demem ama Illa gelsin de demem. ama burda futbolu birakmak istiyor biseyler basararak birakmak istiyor gelmesinde sakinca yok.Burak konusunda Burakta Falcao gibi sık sakatlanan bi adam Çine gitmeden once bile sakat sakat sattik sonra iyilesti

Az önce çocuklardan bana mesaj geldi.

"Abi Mandzukic bitmiş" dediler

Hayırlı Olsun
Âlemin Kralı geliyoooorrrrrrrrrr

Konudan atılırsan şaşırma tamam mı?

Maicon: “Fatih Terim ve Galatasaray için hayatımı ortaya koyarım." (23.04.2018)

EVİNE YENİDEN HOŞGELDİN MEMATİ REİS !
IMG_ova1yi.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kaan’ı alırsak 1’ i zaten gider

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gider tabi ki. Fakat hangisi giderse gitsin çok saçma bir maaş dengesizliği olmaz mı sence?
Marcao 800 bin euro kazanıyorken, yanında 25 yaşında ki partneri 2 milyon euro alacak.

Çok sıkıntılı olabilir.

Tamam Kaan Ayhan yabancı sınırlamasından dolayı bizim için önemli bir isim. Milli stoper vesaire kabul. Fakat öyle aman aman piyasası olan bir oyuncu da değil. Küme düşmüş takımın stoperi diye bilecek Marcao ve ya Luyindama onu. Gel de anlat adama yabancı sınırlamasını, ve neden bu maaşı vermek zorunda olduğunu.

Arda konusunda haklisin bende Arda gelmesin demem ama Illa gelsin de demem. ama burda futbolu birakmak istiyor biseyler basararak birakmak istiyor gelmesinde sakinca yok.Burak konusunda Burakta Falcao gibi sık sakatlanan bi adam Çine gitmeden once bile sakat sakat sattik sonra iyilesti
en azindan savasir her koşulda falcao gibi ayagim kasiniyo diyip oyundan cikmaz hapsurdum diyip 1 ay firar takilmaz
BURAK ADAMDİR!

Arda Turanla Bodrumda anlasma yapilmis.

- Maicon, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Galatasaray'a geri döndüğünü açıkladı.

- Emin Bayram kiralik gidiyor

- Feghouli ve Belhanda gitti.

- Kaan Ayhan geliyor

- Kenan Karaman görüsmeler var

- Mensah görüsmeler var

Evet Mandzukic belli yaşa gelmiş ve Arabistan ligine kadar düşmüş, lakin

- Bedavaya Gelecek (1+1 yaparsın, bir sene sonra şutlarsin)

- Bu tarz güçlü, fizikli ve mücadeleci Pivotlar TR ligin Bug'ı - iş yaparlar.

Bir senelik (hele tek kulvar TR ligi) bize katkısı olur... Fırsat transferi.

Tabiki Mandzukic Bey de fazla maaş istemicek...yoksa başka.kapiya.

Semihi en son kiraladigimizda Hatayspor maçında 1 gol 2 asistle oynamıştı 4 yemistik
İmparatora biri izletsin malum hafıza gidip geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt