Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BREAKING:Lyon have offered €3,5M to Midtjylland for Evander(22). Of course, there is Juninho Effect!

Young midfielder is one of the stars in Nordic leagues. Watching him is a big joy. #OL #Scouting

Mensah parasına Evander

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray Ruhu
@gsarayruhu1905

·
3d

Taraftarları Maicon'un ligin en iyi stoperi olduğunu söylüyor. Neden almadılar anlamadım hala.

Al Nasr'ın derdi belli bu yabancı sınırı çıktığını duyduktan sonra oyuncuyu bedavaya almak bu kendi medyalarında da çıkmıştı. ORadan başka bir taliplisi çıkar. Maicon elde kalmaz.
Maiconda cikip ben eski takimimdan baska takima gitmem demesin?

Konudan atılırsan şaşırma tamam mı?
Niye hemen atar yapıyorsun Heis

Çocuklar haberi okumuş, bana da "ohh bitmiş" dediler arkadaş jargonu ile.
Bende sadece aktardım.

"Kesin 100% bitti yazamdim, veya yönetimden bir kaynağım var diye beyanat vermedim"

Herşeye kural uyguluyorsunuz sonra da millet Twitter'e kaçınca "niye gittiler" diye soruyorsunuz.

BREAKING:Lyon have offered €3,5M to Midtjylland for Evander(22). Of course, there is Juninho Effect!

Young midfielder is one of the stars in Nordic leagues. Watching him is a big joy. #OL #Scouting

Mensah parasına Evander

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ikisi de vasco evladi oldugu icin frikik reis ucuza kapatmış. futbol direktörü bu yuzden onemli ama terim baskanla bile calismak istemezken ne f direktoru...

Maicon gelirse, direk Feş yapalım.

Tır kadar ağır Stopere bizim Takimda yer yok!!!!

*** "Bu hikaye bitmedi. Yakında görüşürüz." Transfer Istihbarat Şefi ***

Lyon'un orta sahasinda zaten 3 brezilyali var ne yapacaklar Evander'i

O Evandere 3,5 milyon yazan herifin 855 followeri var. 2,5 milyona aldiklari oyuncuyu 3,5 milyona birakmazlar. Bence iki katina transfer olur o.

Maşallah Bugün haberler Akiiyyooorrrrr

Danjuma zu GS
Mandzukic zu GS
Belhanda satıldı
Kerem zu GS

*** "Bu hikaye bitmedi. Yakında görüşürüz." Transfer Istihbarat Şefi ***

ahmet ilhan ozek top oynuyo mu yav gelsin kanatta oynasin fegden iyidir
:red:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt