Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Liverpool Ozanı istiyormuş. Schalke 35m avro bonservis istiyor
-Bild
-Bild
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hadi birazda yedek kaleci yerli olur mu leeeen diye aglayin
Dur renktaş, açılışı ben yapayım:hadi birazda yedek kaleci yerli olur mu leeeen diye aglayin
Bizim fikirlerimiz cok uyusuyor senle zamaninda nssil ters dustuk senle yawRenktaş burada bazı şeyleri anlamaya çalışıp kafanı yorma
Misal aylarca Falcao nöbeti tutuldu,yönetime ve teknik heyete baskı yapıldı gelsin diye.Bu adamı kim aldı diyenler var
Bu taraftar profili birde genç hoca gelsin Ferguson olsun istiyor :crushed:
Takımı full genç potansiyelli adamlarla doldursak atıyorum 8.ci olsak o potansiyelli adamları önemsemezler burası GS burada başarı lazım der biletini keserler..
sen niye şizofrenik düşüncelerini foruma yansıtma pesindesin. Seviyorsan çiçeği cikolatani al git isteDur renktaş, açılışı ben yapayım:
Terim çıldırmış artık. Başakşehir’de yedek kaleci olan, muhabirlere saldırmış bir kaleci aldırıyor!
Onana ayrılmak istiyormuş Ajax’tan, Rigobert Song hayranı kendisi. Galatasaray 1 yıllık teklif yapabilir sonuçta Ajax, Stekelenburg’u transfer etti.
Olmadı Kepa Arizzabalaga’yı kiralayalım. Chelsea’de istenmeyen adam haline geldi. Biraz formsuz ama bizim yapacağımız teklifi kabul eder. Albert Riera yakın arkadaşıymış.
Terim istifa, futbolu bilen Avrupalı hoca göreve! Adaylarım Conte ve Löw. Bizi uçururlar.
Şunların şampiyon olmasına izin verdik ya... Ne diyeyim.

Rte = kucuk islerin adami
Hocam diğeri şampiyon olsaydı kimin formasını emekli edeceği de belliydi.
Basaksehir kupasini kaldirdi, stattaki spiker de buyuk taraftarimiza armagan ediyoruz dedi ya![]()
Dostum insanlar senin gibi düşünmeyince ağlamış olmuyor haberin olsun.
Guzel kardesim, benim gibi dusunmeyince aglamis olmuyor,
Buradakiler yabanci ,Turk,genc,yasli farketmiyor her cikan habere otomatik bicimde surekli agliyorlar.
Olayin benim dusuncemle alakasi yok.