Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdaki en sevdiğim olay ise yedek kısmı. Olmadı yedek olacak zaten bir kişi de çıkı
la kardeşim takimi yarısı sakat yarısı kiralık as kim oynayacak demiyor.

arda gelsin yedek lazim
emre gelsin yedek oyuncu lazim
sinan gelsin yedek oyuncu lazim
kenan gelsin yedek oyuncu lazım
Semih gelsin ahmet mi yedek oynayacak
aytaç gelsin yedek adam lazim
ogulcan gelsin yedek lazim
kerem gelsin yedek lazim

yanlış anlaşılmasın kadroda 50 tane oyuncu var Beşiktaş gibi 15 kişi falan kalsak amenna
yedek türk 14 tane oyuncu var altyapıyı beğenmezler rizenin falan küme düşmeye oynayan takımların forvet 3.lig takiminin kanat oyuncusu falan kıstasta hangi oyuncumuz ligde oynuyor. Hayır daha 1.5 sene önce altyapidaki bir çocuk için de aynisi yazılıyordu çocuk su anda 30 milyon euroya Liverpool konuşuluyor. 11 ay önce beğenmeyip adam İtalyada takim bulup lignin ikinci devresi antalyads patlayınca herkes Sınancı falan oldu.

2 senede 35 tane falan transfer yaptık hala mariano, nagatomo, feghouli, belhanda oynuyorsa ve sorunlar için hala transfer dönemi a siz floryada gunun olagannakisinda ne yapıyorsunuz sorusu sorulmali. Gerçi sorunda Galatasaray düşmanı oluyorsun ya :D

Artik şu muhabbetler sinir bozucu olmaya başladı.

hadi birazda yedek kaleci yerli olur mu leeeen diye aglayin
Dur renktaş, açılışı ben yapayım:

Terim çıldırmış artık. Başakşehir’de yedek kaleci olan, muhabirlere saldırmış bir kaleci aldırıyor!
Onana ayrılmak istiyormuş Ajax’tan, Rigobert Song hayranı kendisi. Galatasaray 1 yıllık teklif yapabilir sonuçta Ajax, Stekelenburg’u transfer etti.

Olmadı Kepa Arizzabalaga’yı kiralayalım. Chelsea’de istenmeyen adam haline geldi. Biraz formsuz ama bizim yapacağımız teklifi kabul eder. Albert Riera yakın arkadaşıymış.

Terim istifa, futbolu bilen Avrupalı hoca göreve! Adaylarım Conte ve Löw. Bizi uçururlar.

Renktaş burada bazı şeyleri anlamaya çalışıp kafanı yorma

Misal aylarca Falcao nöbeti tutuldu,yönetime ve teknik heyete baskı yapıldı gelsin diye.Bu adamı kim aldı diyenler var ;D

Bu taraftar profili birde genç hoca gelsin Ferguson olsun istiyor :crushed:

Takımı full genç potansiyelli adamlarla doldursak atıyorum 8.ci olsak o potansiyelli adamları önemsemezler burası GS burada başarı lazım der biletini keserler..
Bizim fikirlerimiz cok uyusuyor senle zamaninda nssil ters dustuk senle yaw

Dur renktaş, açılışı ben yapayım:

Terim çıldırmış artık. Başakşehir’de yedek kaleci olan, muhabirlere saldırmış bir kaleci aldırıyor!
Onana ayrılmak istiyormuş Ajax’tan, Rigobert Song hayranı kendisi. Galatasaray 1 yıllık teklif yapabilir sonuçta Ajax, Stekelenburg’u transfer etti.

Olmadı Kepa Arizzabalaga’yı kiralayalım. Chelsea’de istenmeyen adam haline geldi. Biraz formsuz ama bizim yapacağımız teklifi kabul eder. Albert Riera yakın arkadaşıymış.

Terim istifa, futbolu bilen Avrupalı hoca göreve! Adaylarım Conte ve Löw. Bizi uçururlar.
sen niye şizofrenik düşüncelerini foruma yansıtma pesindesin. Seviyorsan çiçeği cikolatani al git iste

Emre Kılınç transferi açıklansın, o transfere de tepkiler olur.

‘Yav bu kadar verilir mi ehühü’
‘Sivasspor’un futbolcusuna verdiğimiz paraya bak’
‘Alt yapıdan futbolcu çıkarmayan hoca istifa!’

Bakın görün. Olmazsa forumu bırakıyorum.

Şimdiden yazayım Emre Kılınç’ın alacağı para yıllık 1.5 milyon euro olur. Bu parayı vermem diyorsan da adam gider şikecilere imza atar. Sende Maicon’u satayım da Fransa 6. ligden, IQ’sü -20 olan zenci kanat oyuncusunun hesabını yaparsın.

Turgutluspor TFF 2. lige cikti

Dostum insanlar senin gibi düşünmeyince ağlamış olmuyor haberin olsun.

Guzel kardesim, benim gibi dusunmeyince aglamis olmuyor,

Buradakiler yabanci ,Turk,genc,yasli farketmiyor her cikan habere otomatik bicimde surekli agliyorlar.

Olayin benim dusuncemle alakasi yok.

Guzel kardesim, benim gibi dusunmeyince aglamis olmuyor,

Buradakiler yabanci ,Turk,genc,yasli farketmiyor her cikan habere otomatik bicimde surekli agliyorlar.

Olayin benim dusuncemle alakasi yok.

Sabahtan beri her mesajınızda ağlamayın zırlamayın tarzında şeyler yazıyorsunuz. Ben sabahtan beri ağlayan herhangi birisini göremedim burada.

Berlin'de oturan renktaşlar varsa Muhammed Kiprit bu sene nasıl oynadı? Online takip edemedim bu sene, Hertha Berlin kiralık vermiş. Genç forvet, ümit milli takımımızda oynuyor. Daha 21 yaşında. Bilgisi ve takip eden varsa geri dönerse sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt